Holmgårdsgatan 93

Holmgårdsgatan 93


Raus Vång— Helsingborg

Holmgårdsgatan 93Raus Vång— Helsingborg

RADHUS I ETT PLAN MED LOFT OCH EN VÄLSKÖTT TRÄDGÅRD!

Äntligen kan vi stolt presentera detta smakfullt renoverade radhus med loft och en välskött trädgård i omtyckta Raus Vång, välkomna till Holmgårdsgatan 93!

Ett trevligt boende i ett plan där nuvarande ägare har byggt till ett loft som kan möbleras efter behov. In välkomnas ni av en hall med god plats till att hänga av sig och ett fint klinker på golvet som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. På första plan är det vattenburen golvvärme. I anslutning till hallen finner man badrummet, modernt och snyggt i trevliga kulörer som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Vardagsrummet är rymligt och skapar lättmöblerade ytor som får plats med soffgrupp och matbord. Väldisponerat sovrum som kan inredas med säng och förvaring.

Väldigt smakfullt inrett kök i gråa köksluckor, ljus bänkskiva och stänkskydd. Ett kök som tar fram matglädjen med goda arbetsytor, förvaring och härifrån når ni den lättskötta trädgården. Trevligt att kunna öppna upp på sommaren. På trädgården har man lagt ett trädäck som kan möbleras med möblemang och sen en gräsmatta och ett förråd.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll som underlättar er vardag. Ni kommer smidigt ut med bil eller färdas ni med buss då de finns flera busshållplatser på kort avstånd från bostaden. busshållplatser. Ni finner stort Ica-Maxi, City Gross, systembolaget, skolor, bensinstationer, trevliga grönområden och cykelavstånd till havet. Ett område ni kommer att trivas i som måste upplevas på plats!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
35 600 kr/år
Tomtarea
172 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Holmgårdsgatan såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Holmgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.