Kadettgatan 18a

Kadettgatan 18a

Slutpris

1 300 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 18a


Slutpris
1 300 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

RENOVERAD TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ VÄSTRA BERGA!

Söker ni en bostad på en populär adress som det enbart är att flytta direkt in i? Välkomna till Kadettgatan 18a, till denna väldigt fina tvåa som har genomgått en större renovering som är belägen i lugna och populära Västra Berga!

Inledningsvis möts man av en rymlig hall med lägenhetens genomgående golv och ljusa kulörer på väggarna. Här finns det gott om förvaring i form av garderob och plats till att hänga av sig. Helkaklat badrum med spotlights från stambytet som är utrustat med kombinerad tvättmaskin med torktumlare och badkar. Modernt inrett Ikea-kök från 2017 med genomtänkta materialval och påkostade vitvaror som matchar otroligt bra. Luckorna går i vitt tillsammans med en mörkare bänkskiva som fint bryter av det ljusa. Finns plats till matbord för upp till fyra personer.

Ljust härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Fint sovrum med god förvaring som leder en ut till den inglasade härliga balkongen som blir som ett extra rum.

Västra Berga är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer som bussförbindelser, restauranger, fotbollsplaner, skola, livsmedelsaffärer och lätt att ta sig ut på motorvägen eller ner mot stan.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 608 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.