Kadettgatan 32a

Kadettgatan 32a

Slutpris

1 325 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 32a


Slutpris
1 325 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG PÅ VÄSTRA BERGA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverade tvåa på gavelläge om 66 kvm som är belägen på första våning med inglasad stor balkong på omtyckta Västra Berga!

Välplanerad planlösning som erbjuder en rymlig hall med det genomgående fina golvet och som har inbyggda garderober med god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man det helkaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet. Utrustat med dusch och tvättmaskin. Toppmodernt kök från Ikea som går i mörkare luckor tillsammans med en ljusgrå bänkskiva och komplett maskinpark. Ett kök som tar fram matglädjen med sin goda förvaring, arbetsytor och plats att inredas med ett matbord. Stort sovrum som tidigare låg mellan vardagsrum och kök men nu ligger vänster om vardagsrummet och inte blandas med de sociala umgängesytorna, smart lösning. Rymligt vardagsrummet som har ett extra fönster då lägenheten har ett gavelläge som fylls med härligt ljusinsläpp som kan möbleras med såväl matbord som soffgrupp. Från detta rum når man balkongen. Inglasad stor balkong med plats till loungemöbler med utsikt mot föreningens välskötta innergård. Ser man till storleken är det i det större laget jämfört med andra tvåor i Helsingborg och planlösningen hade inte kunnat bli bättre. En modern lägenhet som gör det kul att bjuda hem vännerna och här bor ni i ett område som förenklar er vardag!

Västra Berga är ett omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll som gör det smidigt för er att ta sig runt med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 719 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.