Kvarnholmsgatan 3

Kvarnholmsgatan 3

Slutpris

1 500 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Kvarnholmsgatan 3


Slutpris
1 500 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ ANRIKA TÅGABORG!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina två rum och kök om 63 kvm med sin välplanerade planlösning belägen på första våningen som är en halvtrappa upp.

In genom dörren möts man av en inbjudande ljus hall med det fina genomgående parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. Rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen och sätta in garderober. Till vänster om hallen finner man köket, ett stilrent snyggt kök som går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva. Ett praktiskt kök med bra arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord/barbord. Badrummet är helkaklat som är inrett med ljusa och mörkare nyanser på kaklet. Utrustat med wc, kommod och dusch. Förvaring finns det gott om då man även har en klädkammare men annars plats i sovrummet med att sätta in garderober. Sovrummet är inrett med det fina parkettgolvet och ljusa väggar som får plats med både en dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet är härligt och stort med plats till soffgrupp, matbord och en kontorshörna. Rummet får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna.

Bostaden är belägen på en populär adress i omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar din vardag, goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor.

Bokning till visning gör ni genom hemsidan, ser framemot att träffas!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 790 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kvarnholmsgatan såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kvarnholmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.