Lundagatan 11

Lundagatan 11

Slutpris

1 450 000 kr


Wilson Park— Helsingborg

Lundagatan 11


Slutpris
1 450 000 kr

Wilson Park— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ WILSON PARK!

Välkomna till denna fina två rum och kök om 50 kvm som är belägen på omtyckta Wilson Park, närmare bestämt Lundagatan 11!

In välkomnas ni av en inbjudande hall med plats till att hänga av sig. Till höger finner man det väldisponerade mysiga sovrummet med två stora charmiga fönster, stuckatur, parkettgolv och vitmålade väggar. Kan inredas med säng och förvaring. Badrummet är kaklat i moderna kulörer som är utrustat med spotlights, dusch med duschvägg och tvättmaskin 2 in 1.

Högt i tak, stuckatur, charmiga fönsterpartier som fyller vardagsrummet med härligt ljusinsläpp och plats till möblemang. Förbi vardagsrummet når man köket som i sin tur leder er ut till föreningens gemensamma innergård där det ställs fram möblemang under sommarmånaderna. Ett smakfullt inrett kök i mörkgråa köksluckor, träbänkskiva, vitt kakel tillsammans med valnötsfärgade köksskåp runt mikron. Komplett maskinpark, goda arbetsytor, förvaring och plats att inredas med ett matbord.

På Wilson Park bor man i ett lugnt och familjevänligt område som förenklar er vardag med allt från skolor, livsmedelsbutiker, busshållsplatser, grönområden som trevliga parker, pizzerior och gångavstånd ner till centrum. I centrum finns ett brett utbud av trevliga restauranger, nöjen, färjan över till Danmark, tågstationen och Campus. Ett läge som gör att ni inte blir beroende av bil för att ta er runt. En chans som ni inte vill ska gå er förbi!


Boarea
50 kvm
Avgift
4 061 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lundagatan såldes av oss 2022-08-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lundagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.