Olof Skötkonungs Gata 7

Olof Skötkonungs Gata 7

Slutpris

3 700 000 kr


Raus Vång— Helsingborg

Olof Skötkonungs Gata 7


Slutpris
3 700 000 kr

Raus Vång— Helsingborg

FINT BR-RADHUS I OMTYCKTA RAUS MED NÄRHET TILL NATUR OCH HAV!

Nu har vi nöjet att presentera ytterligare ett trevligt bostadsrättsradhus i två plan om 118,5 kvm som passar perfekt för er som ställer höga krav på modern arkitektur och vill bo med närhet till natur och hav, närmare bestämt på Olof Skötkonungs gata 7 i Raus Vång!

Bostaden har genomgått en större renovering under år 2014-2015, renoveringarna ser ni under fliken "Föreningen" i annonsen på vår hemsida och sen går ni ner till "Gjorda renoveringar".
I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av kabel-tv och bostadsrättstillägg samt att ni har möjlighet att parkera två bilar på uppfarten där ena kan stå under carporten och att ni inte betalar extra för sophämtning utan avfallet slänger ni i det gemensamma miljörummet.

Bostäderna uppfördes år 2007 som är ritade av Wingårdhs Arkitektkontor som med den roströda tegelfasaden tar fram ett stiligt men robust uttryck tillsammans med en lättskött fram och baksida.

Ett genomtänkt hem med möjlighet att parkera två bilar på uppfarten, förråd på framsidan, välplanerad planlösning med ett genomgående parkettgolv tillsammans med ett rikt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och lättmöblerade ytor till matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når ni uteplatsen med trädäck och stenplattor men bäst av allt är solläget, underbart att kunna öppna upp på sommaren och bjuda över vännerna med plats till möblemang där ni njuter av eftermiddagssolen. Ett fint kök som är inrett i vita luckor med en mörkare bänkskiva och kakel, stilrent. Här finns god förvaring, arbetsytor och har plats till att möbleras med matbord.

Det finns två badrum, ett på vardera plan där båda är helkaklade och utrustade med golvvärme samt att badrummet på ovanvåningen är även inredd som tvättdel med tvättmaskin/torktumlare. Väldigt praktiskt att man valt att ha tvättdelen där uppe med tanke på att sovrummen är belägna där. På ovanvåningen finner man även de tre sovrummen och ett vardagsrum som kan bli ett fjärde sovrum.

Här bor man i ett lugnt område som blir som ett eget samhälle samtidigt som pulsen, förbindelserna och de goda kommunikationerna finns på enbart ett promenadavstånd. Ni har pizzeria, stort Ica Maxi, systembolaget, sushirestaurang, florist, apotek, bensinstation och trevliga restauranger inne i Råå där ni även har två fina badstränder och två småbåtshamnar.


Boarea
118.5 kvm
Avgift
5 810 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Olof Skötkonungs Gata såldes av oss 2022-04-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Olof Skötkonungs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.