Paviljonggången 5b

Paviljonggången 5b

Slutpris

1 950 000 kr


Maria Park— Helsingborg

Paviljonggången 5b


Slutpris
1 950 000 kr

Maria Park— Helsingborg

Vacker vindsvåning med charmiga fönsterpartier och en fantastisk utsikt i Maria Park!

Äntligen saluförs en vindsvåning på Paviljonggången 5B i Maria Park med ett härligt ljusinsläpp från de charmiga fönsterpartierna och en öppen planlösning mellan kök/vardagsrum!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som ni når genom att ta hissen från markplan upp till tredje våningen och sen går sista våningsplanet. Huset är ursprungligen byggt 1926 men totalrenoverades 2005-2006. Charmig och mysig vindsvåning som välkomnar er in i en ljus hall med god plats till att hänga av sig, ett badrum i tidlösa kulörer med både dusch och tvättdel som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vardagslyx att kunna tvätta i lägenheten och inte vara beroende av tvättstuga. Ett stort sovrum som rymmer säng och förvaring.

I hjärtat av bostaden finner man den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med sina stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde och lättmöblerade ytor. Socialisera sig med vänner/familj under tiden man lagar mat i köket med goda arbetsytor, förvaring tillsammans med en komplett maskinpark. I ena delen av vardagsrummet finns möjligheten att göra ett till sovrum för den som är i behov av ett andra sovrum, har ni gäster över eller har ni ett barn så fungerar det utmärkt.

Här bor man i ett lugnt område med naturen som granne och anrika byggnader med god service och kommunikation med ett flertalet busshållplatser och skola . Trevliga promenadstråk och ett populärt utflyktsmål är att besöka Linneaträdgården vilket ni bor med gångavstånd till som bjuder på en upplevelse av mat, inredning och arrangemang i en unik miljö. Omtalade Pålsjö-skog och Sofiero slott når ni på promenadavstånd.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 497 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Paviljonggången såldes av oss 2021-09-24. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Paviljonggången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.