Röamöllagatan 34

Röamöllagatan 34

Slutpris

1 600 000 kr


Stattena— Helsingborg

Röamöllagatan 34


Slutpris
1 600 000 kr

Stattena— Helsingborg

TREA PÅ OMTYCKTA STATTENA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och trevliga trea om 67 kvm belägen på omtyckta Stattena!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Ljus inbjudande hall med klinkergolv och ljus kulör på väggarna som har god plats till att hänga av sig. Förvaringen är väldigt god med klädkammaren, plats till garderober i sovrummen och sen tillhör det ett förråd till bostaden. Två väldisponerade sovrum som rymmer säng och förvaring. Badrummet är inrett med plastmatta och kakel som är utrustad med dusch och tvättmaskin. Kök som går i vita luckor som bryts av med den mörkare bänkskivan. Ett kök med god förvaring i form av över/underskåp, bra med arbetsytor och plats till ett matbord då köket ligger i anslutning till vardagsrummet. Ett härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp och kontorshörna.

Här bor man i ett lugnt kvarter på en återvändsgata på omtyckta Stattena. På promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service som busshållplats, livsmedelsbutik, gym, apotek och härliga Pålsjöskog. Föreningen har en välskött innergård.


Boarea
67 kvm
Avgift
5 352 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Röamöllagatan såldes av oss 2022-01-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Röamöllagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.