Skånegatan 14c / Eneborg / Helsingborg

FIN FYRA MED INGLASAD BALKONG SOM HAR EN FANTASTISK UTSIKT!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 234 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skånegatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skånegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eneborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en stor fyra med inglasad balkong som ger en fantastiskt utsikt och ett härligt ljusinsläpp på populära Eneborg!

Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med ett genomgående fint parkettgolv förutom i köket där det ligger ett mörkare laminatgolv. Förvaring är något som just den här bostaden har väldigt gott om, vilket man märker direkt när man kliver in i hallen som har plats till garderober, tre inbyggda garderober lite längre in, bra med förvaringsytor i de tre väldisponerade sovrummen samt både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör bostaden. Det finns både en toalett och ett helkaklat badrum, väldigt praktiskt! Dessa renoverades 2019 när stambytet skedde. Badrummet är utrustat med dusch. Köket är fint som är inrett med ljusa luckor och kakel tillsammans med en mörkare nyans på bänkskivan. Ett kök som gör det kul att laga mat då det finns bra med förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet fylls med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ett rum som erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Genom vardagsrummet når man balkongen. En inglasad trivsam balkong som är fullt möblerbar med en fantastisk utsikt, det blir som ett extra rum. Verkligen favoritplatsen i lägenheten!

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god service och kommunikation. På promenadavstånd når ni centrums utbud och i området finns det livsmedelsbutiker, gym, apotek samt bra med bussförbindelser. Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser, där rådet det kö-system mot en avgift/månad. Föreningen har en god ekonomi och väldigt välskött innergård samt ett gym att nyttja. En mycket fin lägenhet som måste upplevas på plats!

Bokning till visning gör ni genom hemsidan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.