Skånegatan 14c

Skånegatan 14c

Slutpris

1 600 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Skånegatan 14c


Slutpris
1 600 000 kr

Eneborg— Helsingborg

FIN FYRA MED INGLASAD BALKONG SOM HAR EN FANTASTISK UTSIKT!

Äntligen en stor fyra med inglasad balkong som ger en fantastiskt utsikt och ett härligt ljusinsläpp på populära Eneborg!

Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med ett genomgående fint parkettgolv förutom i köket där det ligger ett mörkare laminatgolv. Förvaring är något som just den här bostaden har väldigt gott om, vilket man märker direkt när man kliver in i hallen som har plats till garderober, tre inbyggda garderober lite längre in, bra med förvaringsytor i de tre väldisponerade sovrummen samt både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör bostaden. Det finns både en toalett och ett helkaklat badrum, väldigt praktiskt! Dessa renoverades 2019 när stambytet skedde. Badrummet är utrustat med dusch. Köket är fint som är inrett med ljusa luckor och kakel tillsammans med en mörkare nyans på bänkskivan. Ett kök som gör det kul att laga mat då det finns bra med förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet fylls med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ett rum som erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Genom vardagsrummet når man balkongen. En inglasad trivsam balkong som är fullt möblerbar med en fantastisk utsikt, det blir som ett extra rum. Verkligen favoritplatsen i lägenheten!

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god service och kommunikation. På promenadavstånd når ni centrums utbud och i området finns det livsmedelsbutiker, gym, apotek samt bra med bussförbindelser. Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser, där rådet det kö-system mot en avgift/månad. Föreningen har en god ekonomi och väldigt välskött innergård samt ett gym att nyttja. En mycket fin lägenhet som måste upplevas på plats!

Bokning till visning gör ni genom hemsidan!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 234 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skånegatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skånegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.