Snöfågelgatan 8 / Gustavslund / Helsingborg

Välplanerat och ljust radhus i två plan på barnvänliga Gustavslund.

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
3 712 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Snöfågelgatan såldes av oss 2020-03-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Snöfågelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till barnvänliga Gustavslund! Det perfekta radhuset för er som söker en modern genomgående och välplanerad planlösning med en lättskött fram och baksida som har plats till två bilar på uppfarten, svårslaget!

Radhusen är byggda med tegelstensfasad som inte bara är vackert utan även underhållsfritt. Husen erbjuder 99 välplanerade och väldigt ljusa kvadratmeter i två plan med sällskapsytorna på entréplanet och de tre sovrummen på ovanvåningen. I entréplanets badrum finns även en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Där finns även bra förvaring i garderob. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Vidare så finner vi det öppna köket och vardagsrummet. Marbodalkök utrustat med diskmaskin, induktionshäll, stor kyl och frys, inbyggd micro samt ugn. Från vardagsrummet har man sedan utgång till träaltanen och trädgården i söderläge. På ovanvåningen har man ett litet allrum, tre sovrum samt ett badrum med badkar.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på gångavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Dessa husen är byggda av Skanska och är Svanenmärkta. Det innebär att husen uppfyller Svanens hårda krav på materialval och byggprocess. Husen värms upp med fjärrvärme som är ett bra alternativ för miljön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gustavslund

Gustavslund är en populär stadsdel i östra Helsingborg omgiven av gröna ängar. Namnet har området fått från gården Gustavslund, som fortfarande finns kvar. Stadsdelen består av blandad bebyggelse, men främst av villor, kedjehus och radhus. Området är inte färdigbyggt, utan utökas successivt. Det finns mataffär i form av Ica Supermarket Gustavslund, Vårdcentral finns på Mangårdsgatan, med barnavårdcentral och barnmorskemottagning. I närheten av vårdcentralen ligger ett seniorboende, brf Bovieran. Gustavslund är ett område för alla, gammal som ung, och närheten till centrum av Helsingborg gör området väldigt attraktivt.

Nöje

Det är nära till Helsingborgs centrum och det stora utbudet av teater, konserter, museum, cafeer, restauranger mm .

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. För den som gillar att löpträna eller helt enkelt bara promenera i vacker grönskande miljö, är det väldigt nära till både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Det finns fina cykelleder i och omkring Gustavslund, och på andra sidan av Gustavslundsvägen ligger Helsingborgs Racketklubb och Nordic Wellness Ramlösa, med gym och gruppträning.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Gustavslund. Med bil kommer man snabbt ut på Österleden och vidare till motorvägar eller in till centrum av Helsingborg. Det finns goda bussförbindelser och det är inte långt till Ramlösa Station, där man kan ta Pågatåg, stadsbussar och regionsbussar.

Familjeliv

Gustavslund är ett barnvänligt område. Det finns flera lekplatser, grönområden och fina cykelvägar. Det finns en nybyggd skola, Gustavslundsskolan, F-9. Den ligger i det nyaste området, på Markegångsgatan. Västra Ramlösa skola, F-6, ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Det finns ett flertal förskolor; Hustomtens fsk, Ramlösa Montessoriförskola, Fyrklöverns Montessoriförskola, Birkagatans fsk och Brunnsberga fsk.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.