Söderköpingsgatan 3B / Husensjö / Helsingborg

Unikt och charmigt boende på helt rätt läge!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
28 906 kr/år
Tomtarea
123 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Söderköpingsgatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Söderköpingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Husensjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta charmiga boende på Husensjö med en otrolig karaktär som verkligen har det lilla extra.

Bostadens planlösning är väldigt genomtänkt och praktisk som gör att det känns mycket större än vad det är. Varje utrymme har fått goda ytor där inget rum känns för litet. In genom dörren möts man av ett härligt ljusinsläpp som följer med en in i samtliga rum. Här har man lagt ett snyggt ljust klinkergolv som sedan sträcker sig vidare in i vardagsrum och kök, mycket trevligt. En rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen och utrymme för två garderober som inte står i vägen. Till vänster om hallen finner man badrummet, ett stort badrum med ljusa kulörer på klinkergolvet och delvis kaklat på väggarna som gjordes vid 2008. Utrustat med wc, dusch med duschvägg, tvättho, belastningsbänk, torktumlare och tvättmaskin samt en handdukstork. I badrummet finner man även "pannrummet" som ligger fint integrerat med luckor. Lite längre fram finner man sovrummet, ett mysigt sovrum med plats till en dubbelsäng och förvaring. Ett rum med karaktär och charm med synliga träbjälklag och det vitmålade brädgolvet.

Vardagsrummet är öppet och ljust som naturligt blir bostadens mittpunkt med det fina klinkergolvet, vitmålade väggar och även här synliga träbjälkar. Stora umgängesytor som plats till ett större matbord och en soffgrupp med tv-bänk. Vidare in ligger köket som är i anslutning till vardagsrummet som gör att man kan laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna. Köket går i vita luckor med en grå laminat bänkskiva och ett ljus grått stänkskydd av mosaik. Köket har bra med skåp och arbetsytor då de har förlängt köket med extra bänkskiva som är perfekt till större tillställningar att kunna duka upp maten. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

Genom vardagsrummet når man både loftet och vinden med varsin enskild trapp, loftet är mysigt och det finns plats till en mindre säng men passar utmärkt som ett extra förvaringsutrymme. Vinden är väldigt charmig som idag används som ett sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring.

Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till god service och kommunikation så som livsmedelsaffärer, grönområden, skolor och bensinstation. Man har helt enkelt allt inom kort avstånd som ens vardag behöver där man inte är tvungen att ha bil utan det går enkelt att ta cykeln, promenera eller varför inte utnyttja busshållsplatserna som det finns gott om som gör det smidigt att kunna ta sig ner till stan eller ut från stan.

En bostad som bara måste upplevas på plats för att känna in hur stort det egentligen är med sin genomtänkta planlösningen och lättskötta tomt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.