Sturegatan 28

Sturegatan 28

Slutpris

1 300 000 kr


Söder— Helsingborg

Sturegatan 28


Slutpris
1 300 000 kr

Söder— Helsingborg

RENOVERAD TVÅA MED BALKONG OCH HISS I FASTIGHETEN!

Sturegatan 28, en bostad om två rum och kök på 61 kvm som är belägen på tredje våningen vilket man når genom att ta hissen.

Bostaden erbjuder en praktisk och kvadratsmart planlösning med ett genomgående fint parkettgolv. Lägenheten har genomgått en större renovering under 2019. Alla rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp vilket man känner direkt när man kliver in i hallen. En rymlig hall med plats till både att hänga av sig ytterplaggen och garderober. Till vänster om hallen finner man det helkaklade och moderna badrummet som är utrustad med dusch och spotlights, Vardagsrummet erbjuder goda umgängesytor som plats till både en soffgrupp och matbord samt att man har en franskbalkong, charmigt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket, ett praktiskt, modernt och väldigt smakfullt kök. Köket har bra med förvaring samt plats till ett matbord. Utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin, spotlights, kyl och frys. Sovrummet är stort med plats till dubbelsäng och här har man även gjort en walk-in-closet som öppnas upp mot sovrummet istället för ut i hallen som tidigare som gör att sovrummet känns mycket större. Genom sovrummet når man balkongen, en rymlig och lättmöblerad balkong som utnyttjas väl med en hög och fri utsikt.

Att bo just här finns det flera fördelar med, en bostad att enbart flytta in i utan att tänka på att renovera. Ligger i ett omtyckt och trevligt område med goda möjligheter till parkering, förbindelser som gör det smidigt att kunna ta sig både in och ut från stan samt god service med allt från livsmedelsbutiker och skolor. Det finns bra med förvaring i lägenheten men sen har man även ett källarförråd som tillhör. Ett perfekt boende för paret eller första gångsköparen som vill ha lätt att ta sig till arbetet eller till skolan.

Varmt välkomna till visning där ni bokar er genom att kontakta mäklaren, Pontus på antingen hans mail pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea
61.7 kvm
Avgift
3 268 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.