Volontärsgatan 8b

Volontärsgatan 8b

Slutpris

1 350 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 8b


Slutpris
1 350 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN STOR TVÅA PÅ MARKPLAN MED UTEPLATS!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa som är belägen på markplan med en fantastisk uteplats i populära Volontären!

Det är få tvåor i just denna storlek och på markplan, de dyker sällan upp på marknaden. Välplanerad planlösning om 67 kvm som är fördelad på en rymlig hall med garderob och har god plats till att hänga av sig. Helkaklat badrum från stambytet som är utrustat med tvättmaskin, kommod, spotlights och dusch med duschvägg. Smakfullt inrett kök med trevliga moderna detaljer som bänkskivan, kaklet som gjordes vid 2019. Ett kök man trivs i och gör det kul att laga mat då det finns goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket tar man sig ut till den härliga uteplatsen med plattor och staket. Finns god plats till att möbleras och favoritplatsen när vännerna är på besök vilket man förstår när man upplevt det. Rymligt vardagsrum som kan inredas med soffgrupp och matbord, trevligt med stora umgängesytor. Fint sovrum som har garderober, får plats med säng och skrivbord. Där det tidigare varit ett förråd i lägenheten har man gjort om till ett lekrum, kan bli ett kontor eller varför inte ett till sovrum dock utan fönster. Noterbart är att det är väldigt få bostadsrätter i Helsingborg där det ingår internet i avgiften vilket det gör här och ändå är avgiften så pass låg.

Västra Berga är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer som bussförbindelser, Maria-station, restauranger, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsaffärer och lätt att ta sig ut på motorvägen eller ner mot stan.

Låter detta intressant? Hör av er så bokar vi in er till visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 811 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.