Folketshusvägen 3

Folketshusvägen 3

Slutpris

2 150 000 kr


Klagshamn— Malmö

Folketshusvägen 3


Slutpris
2 150 000 kr

Klagshamn— Malmö

Ljus tvåa med sjöläge och egen uteplats

Vi presenterar en fantastisk lägenhet om 67 kvm på första våningen med egen uteplats i perfekt sydvästläge, alldeles intill en sjö.

Välkommen in till en ljus, luftig och modern lägenhet med väl tilltagna sällskapsytor i en öppen planlösning. Lägenheten erbjuder ett rymligt ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett stort sovrum samt en klädkammare med fönster som vissa i huset gjort om till hemmakontor eller hobbyrum. Lägenheten erbjuder även en perfekt plats för skrivbord i hallen bredvid de många garderoberna här. Det finns även ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och både källarförråd samt ett utomhusförråd i anslutning till uteplatsen.

Den stora uteplatsen ligger i sydvästläge, med sol hela dagen ända till solnegång och med utsikt mot gamla kalkbrottet som numera är en vacker sjö, samt Lilla Kalkbrottsparken och lekplats. Kalkbrottet har flera badplatser och vill man istället bada i havet så tar man bara en promenad bort till Klagshamnsstranden för att njuta av sommarens salta havsbad. I närområdet finns både förskolor som skolor och med en kort biltur når man Bunkeflostrand med mataffärer och restauranger. För pendlaren finns busstation precis utanför huset och bilförbindelserna är utmärkta med närhet till motorvägen som snabbt tar er till Malmö centrum eller till Köpenhamn via Öresundsbron.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 032 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Folketshusvägen såldes av oss 2022-11-28. Se alla våra försäljningar i Klagshamn samt även på Folketshusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.