Söderåsvägen 24

Söderåsvägen 24


Kvidinge— Åstorp

Söderåsvägen 24Kvidinge— Åstorp

Enplanshus på lugnt återvändsgata till salu!

Nu har vi det stora nöjet att presentera detta fina enplanshus med garage på en lugn återvändsgata. Det finns också möjlighet att inreda vinden likadant som några av grannarna har gjort om man är behov av mer yta.

Stig in i hallen där det finns möjlighet att hänga av er ytterkläderna. På golvet ligger ett laminatgolv som löper vidare genom lägenheten. Till höger finns det ljusa och trevliga köket med vita skåpsluckor som möter en mörkare bänkskiva. Här finns plats till en matgrupp. Vardagsrum är rymligt och går att inreda med soffgrupp. Härifrån når man uterummet som tar dig vidare ut i trädgården. Bostaden bjuder på tre sovrum i god storlek där det största god förvaringsmöjlighet i form av garderober.
Bostaden har ett helkaklat badrum, ett gäst WC samt en rymlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge.

Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade och trevliga hus, anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
103/24 kvm
Driftkostnad
25 295 kr/år
Tomtarea
405 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Söderåsvägen såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Söderåsvägen.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English
Pontus Aronsson
Assisterande mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad