Västra Bernadottesgatan 25 / Limhamn / Malmö

Slutpris
1 745 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 754 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Bernadottesgatan såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Västra Bernadottesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Bernadottesgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Limhamn finner vi denna trevliga tvårummare i en fastighet från 50-talet. På andra våningen utav fyra möter en ljus lägenhet upp med en inbjudande hall. Stort härligt vardagsrum med fint fiskbensparkett i ek. Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge med fönsterpartier och utsikt över den gröna innergården. Rymligt sovrum och helkaklat badrum med dusch. Mycket välskött och populär förening med välskötta hus och innergård.

Här bor man nära Limhamns alla affärer och restauranger samt havet med dess stränder. In till Malmö tar man cykeln och 10 minuter senare är man på gågatan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.