Amiralsgatan 46a / Malmö

Charmerande 3:a vid S:t Knut

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 069 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Amiralsgatan såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Amiralsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Amiralsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna charmerande 3:a på välkänd adress i S:t Knuts mysiga och eftertraktade kvarter. I denna karaktärsfulla bostad i topprenoverat utförande har man på ett effektfullt sätt arbetat med färg och smakfullt blandats det moderna med bevarade 30-talsdetaljer.

Här möts vi av 1930-talets klassiska attribut så som brädgolv, stuckatur, vackra fönster och tilltagen takhöjd som skapar rymd alltigenom. Kök och vardagsrum samspelar i öppen planlösning vilket bjuder upp till sociala sammankomster. Från det stora sovrummet når du balkongen som är ut mot den lummiga innergården. Det lilla sovrummet används idag mest som en stor walk in closet, men det kan enkelt göras om till ett sovrum om så önskas.

Här bor vi med utsikt över Folkets Park och på kort avstånd finner vi såväl gemytliga S:t Knuts Torg som livfulla Möllevångstorget.
I närområdet ligger Möllan, Folkets Park och S:t Knut som bjuder på en bred kulturscen, en mängd restauranger, vinbarer, caféer och butiker. För dig som värdesätter goda kommunikationer ligger Södervärn (knutpunkt för busstrafik) på nära avstånd samt nya Citytunneln finns bara ett längre stenkast ifrån ytterdörren. Det centrala läget och de mycket goda pendlarvänliga läget gör bostaden till ett utmärkt alternativ för de flesta.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.