Beijerskajen 2e

Beijerskajen 2e

Slutpris

7 800 000 kr


City— Malmö

Beijerskajen 2e


Slutpris
7 800 000 kr

City— Malmö

Unik bostad på ett enastående läge, med både takterrass och balkong!

Nu presenteras denna helt unika lägenhet på ett minst sagt fantastiskt läge. Ett tyst och lugnt område med gångavstånd till centrum samt cykelavstånd till Ribersborgsstranden.

Genomgående, noga utvalda och påkostade materialval finner vi i denna enastående trea. Vardagsrummet bjuder på stora fönster med underbar utsikt över vattnet och öppen planlösning mot matplats och kök. Från vardagsrummet når ni lägenhetens takterrass i bästa sydväst-läge med utsikt över vattnet. Från matplatsen når vi balkongen, för vilken det pågår ett inglasningsprojekt i föreningen just nu så chansen är stor att man skulle kunna få den inglasad om man önskar det.

Ett ljust och härligt kök från Marbodal med vit inredning och vitt liggande kakel ovan bänkskivor i svart granit. Köksön inbjuder till sociala stunder samtidigt som matlagningen pågår. Två rymliga sovrum varav ett har en garderobsvägg med spegelskjutdörrar och fönster från golv till tak. Ett stilrent badrum med både tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring gör vardagslivet enklare. Lägenheten upplevs verkligen som ljus och rymlig, då den erbjuder mycket fönster från golv till tak. I denna bostadsrättsförening finns det endast två lägenheter som har en takterrass vänd mot vattnet och denna är en av dem! Ett annat stort plus är att ni kan ta hissen direkt ner till garaget.

Huset är svanen-märkt och stod färdigt 2020. Det är en bra förening som redan har god ekonomi, vilket gjort att man dubblat amorteringstakten på föreningens lån. Husen bakom denna byggnad stänger ute både ljud och vind, vilket skapar en lugn oas vid vattnet för denna lägenhet. På andra sidan hamnbassängen kommer de skrymmande plåtbyggnaderna försvinna och ersättas med trevliga bostadshus och en ny bro kommer att binda samman stadsdelarna.

Det geografiska läget är verkligen fenomenalt! Nya glassmejeriet Augusta Glass ligger direkt utanför porten och de populära restaurangerna Aster och Kasai in the Sky ligger bara ett stenkast från din dörr. Med en mycket kort promenad når du Centralstationen, Malmö Live, Saluhallen och Malmö City med dess utbud av restauranger och shopping. Sommartid kan du med fördel promenera ner till Ribersborgsstranden såväl som till Västra Hamnen. Söker du det allra bästa så är detta en möjlighet du inte får missa, varmt välkomna på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 865 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 14 (Hiss finns)
Såld
2021-10-17

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Beijerskajen såldes av oss 2021-10-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Beijerskajen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.