Borgebygatan 1

Borgebygatan 1

Slutpris

7 450 000 kr


Mellanheden / Nya Bellevue— Malmö

Borgebygatan 1


Slutpris
7 450 000 kr

Mellanheden / Nya Bellevue— Malmö

Charmig sexrumsvilla på attraktivt läge

Nu presenterar vi denna 1,5- plans villa med stor källare och vacker trädgård. Huset har delvis renoverats, men de flesta originaldetaljer är sparade som exempelvis vackra golv och skåp, fönsterbrädor i marmor samt stuckaturer och takrosetter.

I entrén möts vi av vackra stengolv och här når vi det nyrenoverade badrummet med dörrkarmar målade i en mörkgrön färg från Farrow & Ball samt takdusch med regndroppsfunktion. Från entrén når vi även uterummet som enkelt skulle kunna göras om och isoleras för att bli en del av boarean. Vidare in i huset kommer vi till innerhallen med den pampiga trappan upp till ovanvåningen samt ingång till köket, med välbevarade originalskåp och ljusa färger. I vardagsrummet har taket fått behålla sin charm med vackra stuckaturer och takrosett från tidigt 1920-tal. På väggarna finns två trompe-l'œil målningar i vackra grönblå nyanser som knyter samman rummet. Här finns fönster åt båda håll och önskar man fler fönster eller att öppna upp mot köket eller uterummet så går det bra. Sovrummen har nyligen bytta fönster i vacker klassisk stil, med ljudisolerat glas så här blir allt verkligen rofyllt. Våning två erbjuder ytterligare ett badrum, ett kontorsrum och ett sovrum i direkt anslutning till den stora altanen i söderläge för härliga dagar i sommarsolen. Under vår och sommartid är trädgården verkligen fantastisk, med ett bedårande blandning av vanliga och sällsynta växter från hela världen. På tomten finns även ett garage/förråd och en liten lekstuga.

En trappa ner hittar vi den delvis inredda källaren. Här finner man även tvättstugan och utrymmen avsett för förvaring eller snickarbod.

Med närhet till både stadskärna och havet ligger huset placerat i ett av de mest eftertraktade områdena i Malmö.
Nu kan du förvärva en villa med stora möjligheter för att verkligen skapa ditt drömboende!

Välkommen.


Boarea/biarea
130/91 kvm
Driftkostnad
28 411 kr/år
Tomtarea
747 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-16

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Borgebygatan såldes av oss 2021-02-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Borgebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.