Idunsgatan 55

Idunsgatan 55

Slutpris

6 050 000 kr


Sofielund— Malmö

Idunsgatan 55


Slutpris
6 050 000 kr

Sofielund— Malmö

Mysigt hus med vacker trädgård, orangeri och eget garage

Varmt välkommen till en gemytlig 1,5 plans villa med hörntomt och trädgård på tre sidor av huset, en verklig oas mitt i staden, som dessutom har låga driftkostnader!

På entréplan möts vi av en rymlig hall. Fortsatt in tar köket vid med en öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Stora härliga fönster samt glasdörrar ut mot det underbara orangeriet. Köket är modernt med vita släta luckor och svart granit som bänkskiva. Köket erbjuder gott om förvaring och från köket når vi en av uteplatserna i denna fantastiska trädgård. Här är det stenplattor och finns stor elektrisk markis. Orangeriet är ett underbart extra rum. Här är det mysigt att sitta även på kvällarna när solen gått ner och mysa med den elektriska öppna spisen.

En trappa upp finns det tre sovrum samt ett badrum. Ett av sovrummen har en egen walk in closet. Till de andra rummen har de tagit bort en del av väggen mellan rummen och det är en enda stor skjutdörr in till båda rummen. Idag används ett av rummen som kontor.

Den gröna trädgården är insynsskyddad och ger en känsla av lugn mitt i staden. På framsidan är det fint uppvuxet plant gräs, på baksidan mot Bragegatan är det nytt staket uppsatt och här finns en stor stenlagd uteplats i bästa läge för att njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen, helt perfekt för trevliga grillkvällar! På tomten finns dessutom ett bra garage/förråd som kan användas till mycket.

Området runt fastigheten är en verklig idyll med smågator och låga bostadshus i en härlig mix. Området är barnvänligt och det är nära till både skola och förskola samt Funnys äventyr samt biografer. Sofielund är en stadsdel fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato. Gångavstånd till både Mobilia, Möllan och Pildammsparken ger mycket att välja på. Här bor ni verkligen centralt i Malmö, men samtidigt i en mysig och lugn småstadsmiljö. Närheten till centrum, knutpunkten Södervärn samt Triangelns tågstation ger bostaden ett perfekt läge.


Boarea/biarea
133/40,3 kvm
Driftkostnad
28 500 kr/år
Tomtarea
280 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Idunsgatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Idunsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.