Köpenhamnsvägen 46B / Slottsstaden/Erikslust / Malmö

Gavel-2:a med hiss och balkong i öst på stark adress, ett stenkast från Ribban!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 475 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Köpenhamnsvägen såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Köpenhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden/Erikslust är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi fått möjligheten att presentera en välplanerad gavel-2: a med balkong i öst på populära Köpenhamnsvägen.
Bostaden är väldisponerad med rymliga rum samt äldre badrum och kök. Mysig balkong i öst med härlig utsikt över Malmö, kan det bli bättre!?

Här bor du på välkänd adress i en välskött förening som har parkeringsplatser,bastu,boulebanor, övernattningslokal, grillplatser och lekplatser! En kort promenad och du är nere vid havet och Ribersborgsstranden och strax innan finns Erikslust och mycket bra matbutiker och goda bussförbindelser.

Som om inte det skulle vara tillräckligt så erbjuds även TV-basutbud som ingår i den redan låga avgiften. Bredband får man till en kostnad av det förmånliga priset 65kr/mån.
Här finns både källar -och vindsförråd samt hiss från markplan!

Varmt Välkomna på Visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Slottsstaden/Erikslust

Detta område är ett av Malmös mest attraktiva områden. Slottsstaden är en del av Västra Innerstaden och med sin närhet till havet och stadens puls är det ett område som lockar många generationer.

Nöje

Slottsstaden erbjuder unika butiker i form av blomsterbutiker, klädbutiker och framför allt inredningsbutiker. Trevliga restauranger och caféer finns det gott om i området. Kronprinsen, Sveriges femte högsta skyskrapa, finns i området med köpcentrum, bowling och restaurang Översten med utsikt över staden.

Fritid

Området erbjuder en aktiv livsstil med närhet till Pilldammsparken och dess motionsspår och utomhusgym. I närområdet finns många idrottsplatser och gym. Ribersborgsstranden med många aktiviteter finns på kort avstånd.

Kommunikation

Malmös cykelnät gör det enkelt att nå såväl centralstationen och city, som att ta sig enkelt till havet en sommardag. Det finns goda bussförbindelser till övriga stadsdelar i Malmö.

Familjeliv

I närområdet finns många förskolor, grundskolor och gymnasium med gott renommé. Området erbjuder trevliga lekplatser för de små.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.