Lilla Varvsgatan 23 E

Lilla Varvsgatan 23 E

Slutpris

2 525 000 kr


Västra Hamnen— Malmö

Lilla Varvsgatan 23 E


Slutpris
2 525 000 kr

Västra Hamnen— Malmö

Tvåa i Västra Hamnen med härlig takhöjd och fri utsikt

I Västra hamnen finner vi denna fina tvåa med fantastisk takhöjd om hela 3 meter, trevliga sällskapsytor och ett rymligt sovrum med garderobsvägg. Bostaden är placerad på ett hörnläge och har en välplanerad planlösning. Med Varvsparken precis utanför dörren, havet endast ett par minuter bort och Masttorget runt hörnet så kan vi konstatera att detta är ett riktigt toppläge!

Vacker vitpigmenterad ekparkett ligger i samtliga rum, väggarna är vita och badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter. Köket har vita luckor och gott om förvaring med vitt kakel ovan arbetsbänk och utanför fönster syns gott om grönska i planterade växter och buskar. Köket har dubbla kyl/frys i rostfritt samt inbyggd diskmaskin och induktionshäll.

Vardagsrummet är halvt öppet mot köket för att dela av, men samtidigt behålla den härliga rymden i lägenheten. Från vardagsrummet når vi balkongen som är placerad i västerläge. Föreningens mycket trevliga och lugna innergård är perfekt att nyttja för avkoppling och umgänge.

I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.


Boarea
56 kvm
Avgift
3 334 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-01-14

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Lilla Varvsgatan såldes av oss 2022-01-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lilla Varvsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.