Norra Bulltoftavägen 55

Norra Bulltoftavägen 55

Slutpris

6 500 000 kr


Kirseberg— Malmö

Norra Bulltoftavägen 55


Slutpris
6 500 000 kr

Kirseberg— Malmö

Fantastiskt gathus med garage/uthyrningsdel

Välkomna till detta otroligt fina gathus på mysiga Kirseberg. Ett välbevarat gathus med uthyrningsdel/garage på innergården.

Entréplan bjuder på ett härlig hall med takbjälkar och öppet upp till nock samt en vacker braskamin. Vardagsrum med stort glasparti ut mot altanen samt ett fint kök med vita köksskåp och bänksskiva i betong. På entréplan finner vi även ett sovrum samt ett mycket påkostat badrum.

Övre plan erbjuder två sovrum eller sovrum/allrum, med glasade dubbeldörrar som avgränsar. Från det ena sovrummet är det utgång till balkong i söderläge.

Det finns även ett stort hus på andra sidan trädgården som utöver garage även erbjuder tvättstuga samt två sovrum som är perfekt att använda till gäster eller uthyrning. Garaget har port ut mot bakgatan.

Grönskande innergård med äpple-, päron- och fikonträd. Rosor clematis och hortensiabuske mm. Sol hela dagen från morgon till kväll. Temperaturen i trädgården blir ofta lite högre och mer trivsamt då murarna skyddar från vind och insyn. Bubbelpool som kan användas året om.

Kirseberg har ett trevligt centrum med bland annat livsmedelsbutiker och restauranger. Här finns gott om förskolor, skolor och föreningslivet är omfattande. Aktivitetsutbudet i närområdet är verkligen enormt och inom bara några minuter med cykel når du exempelvis golfbana, badhus, ishall, padelhall, idrottshall, gym och utegym, träningscenter och mysiga Beijers park. Köpcentret Entré och Värnhem ligger på cykelavstånd och bussförbindelse finns ca 50 m från dörren med 5 minuter till Värnhem där man smidigt tar sig vidare till Lund eller 12 minuter till Malmö Central. Inre ringvägen runt hörnet gör läget utmärkt för pendlare och man tar sig snabbt till både Lund och Köpenhamn.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
30 695 kr/år
Tomtarea
212 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-08-15

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Norra Bulltoftavägen såldes av oss 2021-08-15. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Norra Bulltoftavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.