Per Albin Hanssons väg 97

Per Albin Hanssons väg 97


Kulladal— Malmö

Per Albin Hanssons väg 97Kulladal— Malmö

Stor familjevilla på oslagbart läge med nära till allt!

Välkommen till en perfekt villan för den stora familjen/generationsboende eller så hyr man ut en våning och bor gratis i den andra delen!

Denna villa har verkligen en enorm potential, med möjlighet till hela 10 sovrum, två kök och två vardagsrum! Är man inte i behov av många sovrum kan man enkelt ändra planlösningen till större och fler sociala ytor. Det finns en trappa invändigt i huset, men det har tidigare även funnits en trappa utvändigt på huset så att man kan ha en ingång direkt till övervåningen, vilket kan vara önskvärt om man delar av huset till två boenden.

Eftersom huset inte är gammalt är det i bra byggnadstekniskt skick, men invändigt behöver mycket ytskikt fräschas upp. Är man händig kan man göra väldigt mycket av det själv och har då fått ett riktigt imponerande hus för en låg kostnad.

Det inglasade uterummet blir en naturlig förlängning av bostaden och erbjuder en underbar plats att koppla av och njuta av årets alla årstider. Här kan ni samlas med vänner och familj, grilla och avnjuta långa sommarkvällar. både uterummet och trädgården är vänd åt sydväst, vilket innebär att här är sol hela dagen fram till att solen går ner och dessutom är här lugnt och fridfullt då huset skärmar av mot vägen på andra sidan huset.

Tomten är vackert anlagd med grönska och ger er möjligheten att skapa era egna trädgårdsdrömmar. Här finns utrymme för lek och aktiviteter för barnen och möjlighet till avkoppling för de vuxna. På tomten finns även ett garage/förråd och stenlagda uppställningsplatser för flera bilar.

Läget på Albin Hanssons väg är perfekt för en familj som vill ha närhet till allt som förenklar vardagen. Har man barn som idrottar finns Kulladal Idrottsplats och Kulladal Sporthall så finns de direkt andra sidan gatan. Både Kulladalskolan och Velanderskolan ligger bara några minuters promenad från huset och närmsta förskola ligger endast 100 meter från huset! Mobilia ligger bara 3 minuter bort med cykel och här finns alla butiker man behöver i vardagen och på Mobilia finns även även restauranger, caféer, biograf och leklandet Fannys äventyr. Åt andra hållet finns Emporia/Hyllie Station eller Svågertorp, vilka man alla når man på mindre än 10 minuter med cykel eller 5 minuter med bil.

Huset är med andra ord väldigt bra placerat och har en storlek som erbjuder enorma möjligheter, både för en stor familj eller för en köpare som vill hyra ut delar eller hela huset.

Välkommen på visning!


Boarea
258 kvm
Driftkostnad
43 100 kr/år
Tomtarea
863 kvm
Rum
11 rum (9-10 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Per Albin Hanssons väg såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Per Albin Hanssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.