Rosenlundsgatan 12B

Rosenlundsgatan 12B

Slutpris

5 990 000 kr


Sofielund— Malmö

Rosenlundsgatan 12B


Slutpris
5 990 000 kr

Sofielund— Malmö

En spännande oas i city.

Direkt när man kliver över tröskeln till detta fantastiska gathus i den gamla delen av Sofielund, förstår man att detta verkligen är något utöver det vanliga. Inredningen riktigt slukar en, man njuter av detaljerna och den harmoni som infinner sig, man känner sig hemma direkt.

Låt er inte luras av de mörka färgerna, det verkligen flödar ljus från olika håll, vilket gör det möjligt att ha väggar i mörkare toner och resultatet blir riktigt snyggt! Att hemmet dessutom stoltserar med egen bar och spaavdelning gör inte saken sämre och utomhus finner man en mysig trädgård med sol från morgon till kväll!

Huset har genomgått en totalrenovering under de senaste åren och det har verkligen inte sparats på kostnader när det gäller såväl materialval och utförande av arbete. Det mesta går i en snygg retrostil där fantastiska originaldetaljer mycket omsorgsfullt kompletterats med exklusiva nytillverkade delar av klassiska serier i retrostil.

Husets sociala ytor ligger i entréplanet med generöst vardagsrum ett härligt bar-rum, matsal och kök. Som avslutning finns dessutom ett renoverat lyxigt badrum och dessutom en spaavdelning där både bastu och en underbar badtunna finns att tillgå.

Ovanvåningen blir den mer privata delen av huset med två sovrum, varav ett har en rymlig walk in closet. Två härliga balkonger samt ett badrum och gott om förvaring. Huset har även källare där det finns gott om förvaring samt tvättstuga och förråd. Huset har två trädgårdar så du kan verkligen följa solen hela dagen och varför inte avsluta kvällen på den stora balkongen i västerläge.

Vid sidan av huset finns en stor verkstad, den händiges dröm med snickarbänk och massor av förvaring, perfekt för olika projekt såväl inne som ute i trädgården. Framför huset finns en uppfart med plats för 2-3 bilar.

Området runt fastigheten är en verklig idyll med smågator och låga bostadshus i en härlig mix. Området är barnvänligt och det är nära till flera skolor och förskolor. Sofielund är en stadsdel fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan och scenkonstkollektivet Potato Potato. Gångavstånd till Mobilia med ett enormt utbud av shopping och det nyöppnade Funnys äventyr samt biografer. Även Möllevångstorget, Folketspark och Pildammsparken är inom promenadavstånd så man har mycket att välja mellan. Här bor ni verkligen centralt i Malmö, men samtidigt i en mysig och lugn småstadsmiljö. Närheten till centrum, knutpunkten Södervärn samt Triangelns tågstation ger bostaden ett perfekt läge.

Välkommen att uppleva detta underbara hus på plats!


Boarea/biarea
123/15 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
373 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Rosenlundsgatan såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rosenlundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.