Sandbackegatan 17 / Kirseberg / Malmö

Mysigt hus på Kirsebergs mest eftertraktade gata!

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
20 700 kr/år
Tomtarea
369 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Sandbackegatan såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sandbackegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kirseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Beläget i pittoreska kvarter, på Kirsebergs mest eftertraktade gata, finner du detta enormt mysiga gathus. En välkomnande entré med plats för ytterkläder och skor samt exempelvis en fristående byrå om så önskas. Några steg längre in öppnar en generös yta upp sig där vardagsrum ligger i vinkel, vilket på ett trevligt sätt skapare skapar flera funktioner i rummet, samtidigt som allt hänger ihop i härlig atmosfär. Är familjen i behov av ett extra sovrum kan matplatsen med enkelhet bli ett avskilt rum. Väldisponerade kvadrat skapar gynnsamma förutsättningar för möblering i vardagsrummet.

Ett underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna sätter en fin prägel på rummet. Under årets varmare månader lockar uteplatsen med gott om plats för både möblemang och grill. Växtligheten minimerar insynen och en rofylld atmosfär infinner sig här ute!

Köket erbjuder bra med förvaring, generösa arbetsytor och ger ett trivsamt intryck med klassiska material så som rostfri maskinpark, vitt kakel och gedigen bänkskiva. En härlig plats att tillreda middagar på med utgång till det inglasade uterummet.

Tillbaka mot entrén har vi bottenvåningens helkaklade badrum med generös yta, samt en tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter Via trappan upp till ovanvåningen når vi till det mysiga allrummet som med enkelhet kan skärmas av till ett eller två extra sovrum. Sovrummet på övre plan har plats för dubbelsäng, garderob och mindre möblering.

Varmt välkomna till ett välplanerat hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.