Värnhemsgatan 3 / Värnhem / Malmö

Ljus, stilren och öppen trea på Värnhemsgatan 3

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 246 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värnhemsgatan såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Värnhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Värnhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en ljus, stilren och öppen lägenhet där det bara är att flytta in! Denna 3.5rummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av mycket hög kvalitet. Här får du rikligt med dagsljus tack vare lägenhetens stora fönster.
Redan i hallen är bostadens rymd och ljusinsläpp slående. Gott om förvaringsmöjligheter återfinns i form av klädkammare och tack vare den tilltagna storleken på rummen finns det plats för ytterligare garderober om så önskas. Genomgående brädgolv och härligt ljusinsläpp, vit/ljusgråa väggar och stora köket med sin matplats skapar en trevlig boendemiljö. Verkligen ett hem att trivas i.
Här bor du på lugna Värnhemsgatan med mycket bra förbindelser runt husknuten både lokalt som regionalt och för den bilburne är E22 lättillgänglig vilket gör läget perfekt även för pendlaren. Inom bekvämt gångavstånd återfinns matbutiker, restauranger och caféer, entré köpcenter samt mycket mer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.