Västra Rönneholmsvägen 64b / Slottsstaden / Malmö

Ljus tvåa med balkong i sydväst!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Rönneholmsvägen såldes av oss 2020-09-11. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Västra Rönneholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av västra innerstaden, endast en kort promenad eller cykeltur bort från Malmös cityliv, ligger Västra Rönneholmsvägen.

På denna eftertraktade adress erbjuder vi en hörnlägenhet på tredje våningen med vackra detaljer från husets begynnelse, blandat med en mycket smakfull och vacker renovering av hela lägenheten. Detta är en välplanerad lägenhet med god förvaring tack vare bland annat platsbyggda garderober i sovrummet. Den är högt och fritt belägen, vilket gör lägenheten ljus och att det är väldigt lite insyn samtidigt som utsikten är mycket trevlig, speciellt från balkongen i bästa solläge. Föreningen har en lummig trädgård där bland annat utemöbler och grill finns till förfogande.

Närområdet är omtyckt med smågator runt omkring som erbjuder mysiga miljöer och trevliga uteserveringar samt hak som passar alla smaker. Närheten till mängder av bekvämligheter såväl som hav, strand och parker skapar mervärden och det är lätt att bli bortskämd. Här finner vi kort och gott en inflyttningsklar bostad i ett område med närhet till all tänkbar service. Förutsättningar som banar väg för ett trivsamt boende i flera år framöver.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Slottsstaden

Slottsstaden är en levande och tätbefolkad stadsdel som tillhör Västra Innerstaden där områdena Ribersborg, Fridhem och Rönneholm innefattas. Stadsdelen med dess delområden tillhör Malmös mesta attraktiva där både yngre, medelålders och äldre vill bo. Här finns främst flerfamiljshus men även större villor runt Limhamnsvägen och Fridhem. Såväl sekelskiftes, funkis, 50 och 60-talshus finns alla representerade i stadsdelen vilket gör det extra trevligt att promenera eller cykla runt och titta på den spännande arkitektur husen bjuder på.

Landmärken

I Slottsstaden bor du centralt och naturnära med närhet till Slottsparken, Ribersborgs långa strand och det populära Kallbadhuset. På gränsen mot Rönneholm ligger den mysiga Rönneholmsparken. Områdets högsta byggnad tillika landmärke är Kronprinsen. Slottstadens paradgata är Regementsgatan med skiftande byggnader, arkitektur, butiker, cafeér och restauranger. Regementsgatan har fått sitt namn från att kronprinsens husarregemente låg i Kronprinsen och var ett kavalleriförband inom svenska armén som verkade i olika former åren 1758–1927. Förbandsledningen var förlagd i Malmö garnison.

Att göra

Här kan du promenera och aktivera dig i gröna parker och trevliga miljöer. I området finns flera gym, ett stort utbud av restauranger, cafeér och nischade butiker. I Kronprinsen finner du ett mindre shoppingcenter med bland annat livsmedelsbutik, apotek, Systembolag, blomsteraffär och ett flertal restauranger.

Kommunikationer

Till Centralstation finns det goda kommunikationer med buss. Till fots tar det ungefär 20 minuter. Du har även promenadavstånd till Triangelns station. Citytunneln går både från Centralstationen och Triangeln. Från Malmö tar det enbart 25 minuter med tåg till Kastrups flygplats.

Familjeliv

I Slottsstaden finns flera förskolor - Rönneholms förskola, förskolan Snurran, Stallmästarens förskola och Kronprinsens förskola för att nämna några. De kommunala grundskolorna i området är Slottsstadens skola, Rönneholmsskolan och Ribersborgskolan, Fågelbacksskolan åk 7-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.