Hjalmars väg 7

Hjalmars väg 7

Slutpris

3 545 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Hjalmars väg 7


Slutpris
3 545 000 kr

Mörarp— Helsingborg

Stor familjevilla med carport, garage och uterum i omtyckta Mörarp!

Nu kan vi stolt presentera detta fina 1-1/2 planshus med källare som ligger på en återvändsgata i lugnt kvarter i Mörarp, välkomna till Hjalmars väg 7!

Efter att ni parkerat bilen på uppfarten, under carporten eller i garaget så möts ni av en inbjudande hall med god plats till att hänga av sig. Huset är fördelat på två plan och källare med en välplanerad planlösning med två sovrum och ett kaklat badrum på vardera plan förutom på ovanvåningen som har två renoverade, kaklade badrum i modern stil.

Fantastiskt kök att arbeta i med flertalet över/underskåp och stora arbetsytor. Färgkombinationen på köksluckorna tillsammans med bänkskiva och handtag skapar en varm och modern känsla. Från köket har man utgång till det inglasade uterummet med trevliga umgängesytor och utsikt mot trädgården samt går att öppna upp mot trädäcket vid större bjudningar. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder stora sällskapsytor.

Ovanvåningen tar fram hotellrumskänsla med en tjock, mjuk, heltäckningsmatta som går från hallen in till båda sovrummen. Ytterst sällan man ser hus som har två badrum på ovanvåningen men vilken lyx för familjen som flyttar in, badrummen renoverades under år 2021. Smakfullt inredda med stora klinkerplattor i grått som sedan bryts av med mindre i duschzonen och där har man även valt att göra en nisch så schampoflaskor får plats och även vid badkaret i ena. Båda är utrustade med golvvärme, dusch och det ena har även badkar.

Inredd källare som fördelar sig på ett stort vardagsrum med kamin, två sovrum i bra storlek, badrum med dusch och bastu samt en praktiskt inredd tvättstuga med klinker på golvet, bra med förvaring, vask, arbetsytor och tvättmaskin (år 2022) samt torktumlare.

Här bor man i ett lugnt kvarter i populära Mörarp som strategiskt ligger otroligt bra med närhet till bland annat Helsingborg, Bjuv och Hyllinge. På ca 13 minuter med bil är man på omtalade köpcentrumet Väla med sina nästan 200 butiker och här finner man även stora livsmedelsbutiker (Coop, Willys), systembolaget, träningsanläggningar, Power, Elgiganten, Xxl, Max Hamburgare, Tesla superchargers och mycket mer. Med bil så har ni Hyllinge på cirka 8 minuter där ni finner Ica Maxi, City Gross, Jula, Bauhaus, Max Hamburgare, Dollarstore, Linnea & Basilika och Apotek, På promenadavstånd finner man Ica, pizzeria, lekplatser, skola, busshållplats, Mörarps station och trevliga promenadstråk. Ett kvarter och hem att trivas i!


Boarea/biarea
140/126 kvm
Driftkostnad
44 609 kr/år
Tomtarea
889 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hjalmars väg såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Hjalmars väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.