Sofierogatan 27A

Sofierogatan 27A

Slutpris

1 895 000 kr


Munka Ljungby— Ängelholm— Nyproduktion

Sofierogatan 27A


Slutpris
1 895 000 kr

Tillhör projekt Optimala Hem Munka Ljungby 2
Munka Ljungby— Ängelholm— Nyproduktion

Enplanhus med bostadsrätt

I Munka Ljungby kan vi nu erbjuda enplanshus med bostadsrätt om 3-4 rum och kök i ett plan. Modernt utrustade med villakänsla på ca 100 kvm ligger parhusen här i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på två sovrum, ett stort fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, även på trädäck och lättskött tomt.

Exteriört är husen modernt funktionalistiska med ljusa putsade fasader och sadeltak. Trädgården får ett härligt trädäck och färdiganlagd gräsmatta. Ett förråd på tomten ingår också. I byn finns välsorterad matbutik, bageri, bibliotek och simhall. En nybyggd bostad ger dig tid över till annat. Du har Ängelholm, Helsingborg och Halmstad inom bekvämt pendelavstånd.

Inflyttning sker under våren 2021. Vill du veta mer? Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för ytterligare information.


Boarea/biarea
100/5 kvm
Avgift
4 900 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-03

Mäklarhuset Ängelholm

Denna parhus på sofierogatan såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Munka Ljungby samt även på sofierogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.