Ängavångsgatan 108

Ängavångsgatan 108

Slutpris

3 500 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Ängavångsgatan 108


Slutpris
3 500 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

MODERNT BR-PARHUS I TVÅ PLAN PÅ HÖRNLÄGE I ÖDÅKRA!

Nu kan vi stolt presentera detta fina parhus om 120 kvm som är uppdelat i två plan som ligger på ett hörnläge och har en av föreningens större tomt. En trädgård där barnen kan leka fritt på gräsmattan och ett stort trädäck som får plats med möblemang och gör det enkelt att bjuda hem vänner. Välkomna till Ängavångsgatan 108 som ligger i omtyckta Ödåkra!

Välplanerad och modern planlösning som har ett genomgående parkettgolv på både första och andra plan. Bostaden för er som söker radhus-känslan med egen uppfart som har plats till två bilar, stenlagd uteplats på framsidan och sen gräsmatta längs gaveln och trädäck.

Efter att ni parkerat bilen på uppfarten som rymmer två bilar så finner man förrådet och ett trädäck vid entrén. In välkomnas ni av en ljus, inbjudande hall med god plats till att hänga av sig. På första plan finner man första sovrummet av fyra, badrum med dusch och andra delen är inredd med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Vidare in slås man av ljusinsläppet, rymden, de lättmöblerade ytorna som bildas av den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Ett kök som tar fram matglädjen, fabrikat från Vedum och inrett med komplett maskinpark, goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och ni kan socialisera er med gästerna under tiden ni lagar middagen. Från vardagsrummet kan man öppna upp mot trädgården där ni går ut på trädäcket med markis som sedan har byggts ut en bit och som sedan går över till gräsmattan. En fantastisk tomt, hörnläge och plats för barnen att springa fritt.

Ovanvåningen är även den inredd med parkettgolv, vitmålade väggar och har tre sovrum där det ena har en fransk balkong, ett kontor, klädkammare och bostadens andra badrum som är utrustat med ett badkar.

Här bor man i ett omtyckt område som bara växer som har naturen som granne och stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker på andra sidan. På promenadavstånd har man bra bussförbindelser, pågatåget, skolor, apotek, träningsanläggningar och mycket mer. Ett lugnt och barnvänligt område, välkomna till Ödåkra!


Boarea
120 kvm
Avgift
4 991 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Ängavångsgatan såldes av oss 2022-07-21. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Ängavångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.