Grönegatan 7 / Ödåkra / Helsingborg

Charmig villa med bra läge på en stor tomt. Stor uteplats i söderläge.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
100/50 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Totalareal
1 030 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på grönegatan såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på grönegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra insynsskydd kan du på riktigt slappna av hemma i trädgården och på den stora träaltanen i söderläge.

Huset är byggt 1946 och nuvarande ägare har bott i huset sedan 2002. Ganska omgående så påbörjades omfattande renoveringar av huset och under 2003 så byttes majoriteten av fönster, dränering, el i huset, vatten och avlopp. Det var också då som ovanvåningen byggdes om till förmån för tre sovrum och ett tilltaget badrum även på ovanvåningen.

På entréplanet finns en gästtoalett som renoverades 2017, en klädkammare, ett vardagsrum, matrum och kök. I dessa rum ligger ett fint klinkergolv och det är golvvärme i alla de rummen. Köket renoverades 2012 och är utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl/frys, ugn och micro. Från matrummet når man den stora träaltanen. På ovanvåningen finns de tre sovrummen och ett badrum. I källaren finns tvättstuga, förvaringsutrymme och pannrum.

Husets storlek är taxerat som 70 kvm boyta och 50 kvm biarea men säljaren har genom instruktioner mätt huset till cirka 100 kvm boarea och 50 kvm biarea. Tomten på 1030 kvm är bred och det finns potential i en eventuell avstyckning eller om man vill bygga Attefalls, stort garage eller tillbyggnad.

Här bor man på ett familjevänligt område med promenadavstånd till Ödåkra station, affär, skola m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration