Grönegatan 7 / Ödåkra / Helsingborg

Charmig villa med bra läge på en stor tomt. Stor uteplats i söderläge.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
100/50 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Totalareal
1 030 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på grönegatan såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på grönegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra insynsskydd kan du på riktigt slappna av hemma i trädgården och på den stora träaltanen i söderläge.

Huset är byggt 1946 och nuvarande ägare har bott i huset sedan 2002. Ganska omgående så påbörjades omfattande renoveringar av huset och under 2003 så byttes majoriteten av fönster, dränering, el i huset, vatten och avlopp. Det var också då som ovanvåningen byggdes om till förmån för tre sovrum och ett tilltaget badrum även på ovanvåningen.

På entréplanet finns en gästtoalett som renoverades 2017, en klädkammare, ett vardagsrum, matrum och kök. I dessa rum ligger ett fint klinkergolv och det är golvvärme i alla de rummen. Köket renoverades 2012 och är utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl/frys, ugn och micro. Från matrummet når man den stora träaltanen. På ovanvåningen finns de tre sovrummen och ett badrum. I källaren finns tvättstuga, förvaringsutrymme och pannrum.

Husets storlek är taxerat som 70 kvm boyta och 50 kvm biarea men säljaren har genom instruktioner mätt huset till cirka 100 kvm boarea och 50 kvm biarea. Tomten på 1030 kvm är bred och det finns potential i en eventuell avstyckning eller om man vill bygga Attefalls, stort garage eller tillbyggnad.

Här bor man på ett familjevänligt område med promenadavstånd till Ödåkra station, affär, skola m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ödåkra

Ödåkra ligger ca 8km norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten väldigt populär. Ödåkra består av blandad bebyggelse, det är grönt, lugnt och barnvänligt.

Nöje

I Ödåkra ligger Väla Köpcentrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum med sina 200 butiker. Här finns allt från restauranger och cafèer, trendiga lokala butiker till stora internationella butikskedjor. Det finns även IKEA, större sportbutiker, elektronik och livsmedelsbutiker, systembolag mm på samma område. Den gamla spritfabriken i Ödåkra har på senare år fått nytt liv. Här samsas olika butiker och cafèer, och det har blivit en självklar samlingspunkt för många Ödåkrabor. Det är också väldigt nära in till Helsingborgs city med stadens stora utbud av restauranger, cafèer, teater och musikarrangemang.

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. Förutom Toftavallen, som främst används för fotboll, finns även en sporthall för tennis och ett ridhus. Det finns en bouleförening och scoutkår. I närheten av Gläntaskolan och vid fotbollsplanerna, ligger ett sk Bootcamp-utegym. Det finns skog och naturreservat, Väla naturreservat, där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det finns en tågstation och goda bussförbindelser. Ödåkra ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och två F-9 skolor; Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.