Lokvägen 11D

Lokvägen 11D

Slutpris

3 550 000 kr


Påarp— Helsingborg

Lokvägen 11D


Slutpris
3 550 000 kr

Påarp— Helsingborg

Charmig villa i ett plan på lugn återvändsgata i Påarp!

Välkomna till denna mycket hemtrevliga och fina villa i ett plan. För besiktigat och försäkrat mot dolda fel!

Man parkerar smidigt bilen utomhus på uppfarten eller i det tillhörande garaget. Sedan kliver man in i en rymligt hall med gott om utrymme för att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Direkt till vänster har vi badrummet som även det är rymligt och här finns idag en duschhörna, toalett, extra skåp samt handfat med kommod och spegel. Intill badrummet finns även en extra gästtoalett. Vidare har vi köket från Ikea som renoverades så sent som 2020. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och micro, spishäll, fläkt samt stor kyl och frys. Vitvarorna byttes ut 2014 förutom fläkten som också är ny från 2020. Intill köket, med separat ingång, har vi tvättstugan där det finns gaspanna, tvättmaskin och vask. Vardagsrummet är rymligt och ljus och här finns utrymme både för en stor soffgrupp samt stort matbord. Till sist har vi husets tre sovrum som alla ligger på samma gavel i huset.

Huset har sedan 2014 renoverats löpande med bland annat nya golv i kök, hall och vardagsrum, nya ytskikt i alla rum 2019 m.m. Trädgården är helt underbar och det är nog svårt att missa att nuvarande ägare verkligen har tagit hand om sin trädgård omsorgsfullt. I trädgården finns lite av varje varav en uteplats under tak och en utanför vardagsrummet utan tak. Det finns pallkragar där man kan odla.

På Lokvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, bibliotek, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb. Goda kommunikationer med tåg vilket gör det enkelt att ta sig in till Helsingborg på bara ca 10 minuter. Det finns även cykelväg hela vägen in till stan. I närheten finns också fina grönområden, utegym samt en ny lekplats bara ungefär 100 meter bort från huset. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
32 735 kr/år
Tomtarea
445 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lokvägen såldes av oss 2022-01-19. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på Lokvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.