Holger Danskes Gata 2 / Råå / Helsingborg

Välkomna till denna välplanerade 3.5-rumslägenhet i populär förening på Råå.

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 232 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holger Danskes Gata såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Holger Danskes Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade 3.5-rumslägenhet i populär förening på Råå.

Lägenheten är välplanerad och väldigt ljus i o m att den är genomgående och har fönster i två väderstreck. Man kliver in i en hall med öppen planlösning till matplatsen och köket. Från matplatsen når man den inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge. Lägenhetens två sovrum är båda rymliga. I hallen finns gott om förvaringsutrymme i och med den extra klädkammaren. Badrummet renoverades 2004 när föreningen gjorde stambyte och här finns handfat, badkar och tvättmaskin.

Man bor i en populär föreningen här på Råå som sköter om sina hus bra. De har gjort väldigt mycket underhåll och ändå kunnat hålla avgiftsnivån väldigt låg. Man har som sagt bland mycket annat gjort stambyte, monterat säkerhetsdörrar, anslutet fiber m.m. Föreningen tar väl hand om sina hus. I avgiften ingår bostadsrättstillägget, värme, vatten, kabel-tv samt internet. Missa inte denna chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råå

Råå är ett pittoreskt fiskeläge i södra Helsingborg med kullerstensgator och småbåtshamn. Råå ligger ca 5 km från centrala Helsingborg. I de äldsta delarna, vid ån och hamnen, består bostäderna mest av låga hus från slutet av 1800-talet, tiden då Råå var landets största fiskeläge. Norr om hamnen är det nyare bebyggelse. Längs Råå vallar, som byggdes som försvarsvall, finns det fin sandstrand, gamla fiskebodar, kallbadhus med bastu och camping (First Camping) med simbassäng. Det finns ett litet centrum , bestående av olika trevliga butiker, apotek, restauranger och spa mm.

Nöje

På Råå finns det många trevliga restauranger som tex Trivas På Råå (som även har spa och hotellverksamhet), Veras Deli och Cafè, Mammas kök. Det finns ett flertal frisörsalonger och fotvård. Familjeägda Trivas Spa utför de flesta behandlingar. Bad är en stor del av livsstilen på Råå. Antingen direkt från stranden eller på Råå kallbadhus som ligger vid Batteritorget, strax norr om småbåtshamnen. Där ligger också en glasskiosk som har öppet under sommarhalvåret. Shoppingutbudet längs Rååvägen är mycket trevligt. Här finns Råå sy-center, barnaffären Fjärilen och Grodan, Club Sally och Studio Stilista, som fashionistor runt om i Skåne vallfärdar till, apotek, blomsteraffär, Raw deco mm

Fritid

Råå inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet med underbar utsikt lockar till långa promenader och löpturer. Längs Råån kan man vandra i lummig grönska och bara njuta av naturen. På Landskronavägen ligger Råå Puls Träningscenter, och vill man spela fotboll så är Råå IF klubben som gäller! Råå Vattenskidklubb har kurser i vattenskidor eller wakeboard, och anordnar företagsevent, möhippor mm. På Rååvallar anordnar Helsingborgs Simsällskap simskolor under sommarmånaderna.

Kommunikation

Bussförbindelserna till både Helsingborg och Landskrona är goda.

Familjeliv

I närområdet finns skolorna Råå södra skola, Högastensskolan, Montessoriskolan Kärnhuset, Helsingborgs Sportgymnasium samt ett antal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.