Holger Danskes Gata 10 / Råå / Helsingborg

Välkommen till denna 3.5 rumslägenhet i gavelläge med härligt ljusinsläpp!

Slutpris
1 555 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 295 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holger Danskes Gata såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Holger Danskes Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns en av de stora gavellägenheterna till salu! Lägenheten är väldigt ljus eftersom den har ljusinsläpp från tre väderstreck.

Lägenheten ligger på våningsplan två men är egentligen bara en våning upp i huset. Lägenheten är en 3.5-rumslägenhet med två stora sovrum där båda rummen har plats för dubbelsäng. Man kliver in igenom säkerhetsdörr till hallen som har gott om utrymme för avhängning och även en stor separat klädkammare. Det är öppen planlösning mellan köket och matplatsen och här ryms ett stor matbord. Köket har gott om förvaring och är utrustat med ugn med spis och fläkt, vask samt kyl/frys. Man har skjutdörrar som gör det möjligt att stänga mellan köket och matplatsen. Från matplatsen har man även utgång till den inglasade balkong i soligt söderläge, fritt från insyn. Vidare har man ett av de två stora sovrummen. Detta sovrum har väldigt gott om förvaring i en hel garderobsvägg. Badrummet renoverades 2004 när föreningen gjorde stambyte och här finns handfat toalett, handdukstork och dusch. Noterbart är att detta badrum har ett fönster vilket bara gavellägenheterna har. Vardagsrummet är stort och ljust eftersom det flödar in ljus från två väderstreck. Här finns utrymme för både en stor soffgrupp och matsalsbord. Sist men inte minst har vi det andra stora sovrummet, detta med tillgång till den separata klädkammaren.

Man bor i en populär föreningen här på Råå som sköter om sina hus bra. De har gjort väldigt mycket underhåll och ändå kunnat hålla avgiftsnivån väldigt låg. Man har som sagt bland mycket annat gjort stambyte, monterat säkerhetsdörrar, anslutet fiber m.m. Föreningen tar väl hand om sina hus. I avgiften ingår bostadsrättstillägget, värme, vatten, kabel-tv samt internet. Missa inte denna chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Råå

Råå är ett pittoreskt fiskeläge i södra Helsingborg med kullerstensgator och småbåtshamn. Råå ligger ca 5 km från centrala Helsingborg. I de äldsta delarna, vid ån och hamnen, består bostäderna mest av låga hus från slutet av 1800-talet, tiden då Råå var landets största fiskeläge. Norr om hamnen är det nyare bebyggelse. Längs Råå vallar, som byggdes som försvarsvall, finns det fin sandstrand, gamla fiskebodar, kallbadhus med bastu och camping (First Camping) med simbassäng. Det finns ett litet centrum , bestående av olika trevliga butiker, apotek, restauranger och spa mm.

Nöje

På Råå finns det många trevliga restauranger som tex Trivas På Råå (som även har spa och hotellverksamhet), Veras Deli och Cafè, Mammas kök. Det finns ett flertal frisörsalonger och fotvård. Familjeägda Trivas Spa utför de flesta behandlingar. Bad är en stor del av livsstilen på Råå. Antingen direkt från stranden eller på Råå kallbadhus som ligger vid Batteritorget, strax norr om småbåtshamnen. Där ligger också en glasskiosk som har öppet under sommarhalvåret. Shoppingutbudet längs Rååvägen är mycket trevligt. Här finns Råå sy-center, barnaffären Fjärilen och Grodan, Club Sally och Studio Stilista, som fashionistor runt om i Skåne vallfärdar till, apotek, blomsteraffär, Raw deco mm

Fritid

Råå inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet med underbar utsikt lockar till långa promenader och löpturer. Längs Råån kan man vandra i lummig grönska och bara njuta av naturen. På Landskronavägen ligger Råå Puls Träningscenter, och vill man spela fotboll så är Råå IF klubben som gäller! Råå Vattenskidklubb har kurser i vattenskidor eller wakeboard, och anordnar företagsevent, möhippor mm. På Rååvallar anordnar Helsingborgs Simsällskap simskolor under sommarmånaderna.

Kommunikation

Bussförbindelserna till både Helsingborg och Landskrona är goda.

Familjeliv

I närområdet finns skolorna Råå södra skola, Högastensskolan, Montessoriskolan Kärnhuset, Helsingborgs Sportgymnasium samt ett antal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.