Holger Danskes Gata 12

Holger Danskes Gata 12

Slutpris

1 700 000 kr


Råå— Helsingborg

Holger Danskes Gata 12


Slutpris
1 700 000 kr

Råå— Helsingborg

Gavellägenhet på tredje våningen där man kan se sundet från balkongen och köket!

Äntligen finns en av de fina gavellägenheterna till salu! Lägenheten är väldigt ljus eftersom den har ljusinsläpp från tre väderstreck och är också en av få lägenheter i föreningen som har sundsutsikt från köket och balkongen!

De nuvarande ägarna har renoverat alla ytskikt i lägenheten, renoverat badrummet, öppnat upp valv istället för innerdörrar, gjort om elen med smart belysning (Plejd), satt in garderober, fräschat upp balkongen samt bytt blandare i köket.

På tredje våningen kliver man in i en rymlig hall med bra utrymme att hänga av ytterkläderna. Direkt till vänster har vi det stora sovrummet som gott och väl rymmer en stor dubbelsäng. Vidare har vi det ljusa vardagsrummet med ett slipat fint parkettgolv. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och är väldigt ljust och trivsamt. Badrummet är stilrent renoverat med microcement och här finns dusch, toalett handfat med kommod samt en toppmatad tvättmaskin. Sist men inte minst har vi det fina ljusa köket som även har utrymme för en stor matplats. Köket är utrustat med inbyggd ugn, induktionshäll, diskmaskin, vask samt inbyggd micro. Från köket och matplatsen har man utgången till den inglasade balkongen i soligt sydväst läge där man kan se sundet.

Man bor i en populär förening här på Råå som sköter om sina hus bra. De har gjort väldigt mycket underhåll och ändå kunnat hålla avgiftsnivån väldigt låg. Man har bland mycket annat gjort stambyte, monterat säkerhetsdörrar, anslutet fiber m.m. Föreningen tar väl hand om sina hus. I avgiften ingår bostadsrättstillägget, värme, vatten, kabel-tv samt internet. Missa inte denna chansen!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 521 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Holger Danskes Gata såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Holger Danskes Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.