Ask-Upmarks Allé 30

Ask-Upmarks Allé 30

Slutpris

1 850 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Ask-Upmarks Allé 30


Slutpris
1 850 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Äntligen är ett av enplans radhusen till salu!

Äntligen är ett av de populära enplans radhusen till salu i HSB Brf Brunnsparken. Här har man en trevlig hörntomt i soligt västerläge med uterum.

Man parkerar smidigt bilen antingen på parkeringen eller om man får ett av föreningens många garage. På framsidan av huset har man även där utrymme för en liten uteplats där man kan njuta av morgonsolen. In kliver man sen in i en hall som sedan fördelar bostadens alla rum. I hallen finns även en separat stor klädkammare. Direkt till vänster har vi bostadens badrum som är rymligt och där det idag finns badkar, toalett, handfat och en äldre tvättmaskin. Sedan har vi bostadens kök som även det är rymligt och där det finns plats för matbord. Köket erbjuder bra med förvaring och här finns stor kyl och frys, skafferi, ugn med spis, fläkt samt vask, Intill köket har man sedan det första sovrummet. Vardagsrummet är stort och här finns utrymme både för en stor matplats samt stor soffgrupp. För den som undrar så går det att skapa mer öppen planlösning mellan sovrummet vid köket och sällskapsrummen då den väggen inte är bärande. Från vardagsrummet har man utgången till det store uterummet och trädgården i soligt västerläge där man har sol från och med lunchtid tills solen går ner på kvällen. Sist men inte minst har vi det stora sovrummet som rymmer en stor dubbelsäng.

Här bor man i en populär och välskött HSB förening. Man bor väldigt nära populära Ramlösa Brunnsparken där det finns löpspår, ute-gym och en väldigt fin natur. Man bor även nära till flera förskolor och Brunnsparksskolan som är en F-5 skola. Det finns gott om parkeringsplatser och även carport/garage man kan hyra. Föreningen har även flera gästparkeringar.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende för dig som vill bo på ett lugnt område med närheten till naturen. Otroligt skönt att allting är i ett plan med två bra sovrum. Missa inte denna chansen då enplansradhusen säljs sällan!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
5 416 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Ask-Upmarks Allé såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Ask-Upmarks Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.