Brunnsallén 257

Brunnsallén 257


Ramlösa— Helsingborg

Brunnsallén 257



Ramlösa— Helsingborg

Radhus på absolut bästa läget vid Ramlösa Brunnspark!

Snart kan vi stolt presentera detta fina radhus i två plan med källare på områdets bästa läge, direktkontakt med Brunnsparken, välkomna till Brunnsallén 257!

Radhuset ligger som sista länga på området och hela området är mycket barnvänligt då det inte är trafikerat utanför radhuset. Det finns även flera lekplatser på området vid de så kallade 'torgen' mellan radhusen. Här bor man också bara ett par meter från Brunnsalléns förskola och Brunnsparksskolan. Barnen behöver inte ens korsa en trafikerad väg för att nå skolan eller dagis. Förutom dessa två skolor finns det flera andra populära förskolor på området. Man bor också med mycket goda kommunikationer via Ramlösa station som endast ligger tio minuters promenad bort. Man når även motorvägen E6:an snabbt och enkelt. För er som har bil så ingår det en garageplats och parkeringsplats till de boende. Beslut har tagits i samfälligheten om att elbilsladdare ska installeras i garagen. Samfälligheten inväntar beslut från lantmäteriet för att kunna påbörja processen.

Första plan erbjuder trevliga sällskapsytor som ett rymligt vardagsrum med plats till både soffgrupp och matbord samt utgång till den välskötta trädgården på baksidan i ett härligt västerläge. Stenlagd uteplats med markis, gräsmatta och ett förråd. En trädgård som bjuder in till trevliga grillkvällar, minimal insyn och sluten trädgård där barnen eller husdjuren kan leka fritt.
Smakfullt inrett kök med goda arbetsytor, förvaring, komplett maskinpark och plats till ett matbord med utsikt mot Ramlösa Brunnspark på framsidan. Kaklat badrum som är utrustat med spotlights, golvvärme och dusch.

På ovanvåningen finner man ett kaklat badrum med badkar, spotlights och golvvärme. Klädkammare och de tre sovrummen. Bra storlek där samtliga rymmer säng och förvaring varav det största har utgång till balkongen som ger en trevlig utsikt och har plats till möblemang.

Detta hem erbjuder väldigt bra med förvaringsutrymmen, framför allt i källaren med stort förråd, rejäl tvättstuga med plats till att hänga upp tvätten, allrum och ett rum som är inrett som ett sovrum. Detta våningsplan passar utmärkt om man har besök som färdats långt, tonåring som vill ha sitt egna och utrymme från övriga familjemedlemmar eller ytan som ni alltid saknat och kan äntligen inreda med ett pingis/biljardbord i allrummet och rummet som kontor. Möjligheterna är flera, inredd efter era behov.

Kort sammanfattat så är detta ett perfekt boende både för de som planerar att bilda familj eller de som redan har familj. Man bor på ett mycket populärt och barnvänligt område. Här är det bara att flytta in och trivas!


Boarea/biarea
108/56 kvm
Driftkostnad
44 981 kr/år
Tomtarea
136 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Brunnsallén såldes av oss 2023-07-08. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Brunnsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.