Folke Bernadottes väg 389

Folke Bernadottes väg 389

Slutpris

3 295 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Folke Bernadottes väg 389


Slutpris
3 295 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

Mycket fint radhus i Ramlösa med trädgård i söderläge.

Välkommen till Ramlösa och detta radhusboende om 113+59 mycket välskötta kvadratmeter. Huset ligger väldigt nära garagen och parkeringsplatserna och man tar sig smidigt från parkeringen till huset. Man kliver in i ett fräscht och välplanerat radhus med fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Man har bland annat tagit ner en vägg i köket vilket ger en mycket härlig rymd och öppna ytor. Istället för väggen så har man en köksö och den tillsammans med övriga köksskåp ger mycket bra förvaring. Stort vardagsrum med utrymme både för en stor soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kan man gå ut till trädgården . Trädgården är i soligt söderläge där man har solen nästan hela dagen. På tomten finns också ett extra förråd.

Vidare på ovanvåningen finner vi tre rymliga sovrum samt ett badrum. Alla ytskikt är mycket fräscha och man har genomgående parkettgolv. Även källarplanet har renoverats och här finns ett stort allrum, tvättstuga samt ett extra förråd.
I samfällighetskostnaden ingår vatten, renhållning, snöröjning och garageplats.

Här bor man på ett barnvänligt och till större del bilfritt område. Man bor med promenadavstånd till förskola, natursköna Brunnsparken m.m.

Detta är ett boende ni inte får missa. Hör av er redan idag och boka in er på visning!


Boarea/biarea
113/59 kvm
Driftkostnad
35 719 kr/år
Tomtarea
128 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Folke Bernadottes Väg såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Folke Bernadottes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.