Vässarögatan 2 / Rydebäck / Helsingborg

Varmt välkomna till detta gedigna Uniqhus!

Boarea/biarea
140/30 kvm
Driftkostnad
40 240 kr/år
Totalareal
681 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på vässarögatan såldes av oss 2019-11-10. Se alla våra försäljningar i Rydebäck samt även på vässarögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta gedigna Uniqhus. Uniqhus ingår i Skanska och ytterväggar och innerväggar byggs i tegel och öppen planlösning är karaktäristiskt för dessa hus. Uniqhus bygger svanen märkta hus och förutom miljövänliga val av material och produktionssätt så ska husen även kunna uppvisa en låg livscykelkostnad med låg förbrukning av till exempel energi. Hela huset har bland annat vattenburen golvvärme och värmeåtervinning via frånluft.

Som nämnts ovan så har man öppen och social planlösning och redan när man stiger in i hallen möts man av en härlig rymd. Till vänster om hallen har man två av husets tre sovrum. Mellan dessa två rummen har man tvättstugan där man har tvättmaskin, torktumlare, värmepannan och städskåp. Ovanför tvättstugan har man en mindre vind som kan nyttjas till förvaring. Från tvättstugan har man direkt anslutning till det stora garaget som både rymmer stor bil och annat. Ovanför garaget finns en stor oisolerad vind perfekt till förvaring. Sedan har vi husets ena badrum som är utrustat med dusch, toalett samt handfat med kommod.

Centralt i huset har vi köket och den stora matplatsen. Här har vi också öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar. Köket är ett påkostat HTH kök med bänkskiva av svart granit. Kökets planering gör det helt perfekt för dig som gillar att laga mat. Från köket kan man även gå ut till en stenlagd uteplats på baksidan av huset. Uteplatsen har en eldriven markis. En liten trappa ner från köket och matplatsen har vi det stora vardagsrummet. Här ryms både en stor soffgrupp och en mysig sittplats framför kaminen. Dessa ytor har ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck.

Sist men inte minst har vi master bedroom som har gott om plats för en rejäl dubbelsäng. Detta rummet har väldigt gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Sovrummet har även det en egen utgång till en stenlagd uteplats. Master bedroom har också ett eget badrum med bubbelbadkar, toalett, handdukstork samt handfat med både kommod och överskåp.

Här bor man med närhet till Rydebäck centrum med mataffär, apotek, pizzeria, bibliotek, vårdcentral m.m. I närheten av Centrat finns även nya Rydebäcksskolan, Rydebäck tågstation och allt som familjevänliga Rydebäck har att erbjuda som exempelvis idrottshall och fotbollsplan med konstgräs. Rydebäck ett grönt och barnvänligt område, med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll, vilket gör det väldigt attraktivt för de flesta. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man lätt kan ta del av stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm.

I Rydebäck finns det två grundskolor Rydebäckskolan F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola F-6. Det finns ett par förskolor, bl.a. Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan.

Kort sammanfattat är detta ett hus byggt med kvalité och huset är lättskött och underhållsfritt. Husen passar såväl unga som gamla. Missa inte denna chansen, hör av er redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rydebäck

Rydebäck ligger vid kusten söder om Helsingborg. Bebyggelsen består till största delen av villor. Det är ett grönt och barnvänligt område, och med stranden inpå knuten och golfbana inom räckhåll är det väldigt attraktivt för de flesta. Det finns ett centrum med butiker och pizzeria, vårdcentral och apotek.

Nöje

I Rydebäck finns det ett antal restauranger, bla Restaurang Tegel och Primo Pizza. Fortuna, en strandkrog, har öppet under sommaren. De goda kommunikationerna och närheten till Helsingborg, gör att man har nära till stadens utbud av kultur, bio, teater, konserter, restauranger mm

Fritid

Rydebäck inbjuder till en aktiv fritid. Läget vid havet, närheten till Rya GK, samt aktiva idrottsklubbar såsom Fortuna FF, Rydebäcks IF och Rydebäcks ryttarförening gör det lätt att vara aktiv på sin fritid.

Kommunikation

Rydebäck har utmärkta kommunikationer. Det finns en tågstation, Rydebäck station, med Pågatåg och Öresundståg samt buss 219 som går mot Helsingborg och buss 220 som går till Landskrona.

Familjeliv

I Rydebäck finns det 2 grundskolor Rydebäckskolan,F-9, samt Rydebäcks Montessoriskola, F-6. Det finns ett par förskolor, bla Vindögatans förskola och Förskolan Blidögatan. Rydebäck är familjevänligt med sina stora grönområden, sandstrand med badbrygga och väl utbyggda cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt inom området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.