Flygsandsvägen 9

Flygsandsvägen 9

Slutpris

1 495 000 kr


Smygehamn— Trelleborg

Flygsandsvägen 9


Slutpris
1 495 000 kr

Smygehamn— Trelleborg

Marklägenhet med trädgård i skönt söderläge

I ditt nya hem får du en skön känsla av ljus och rymd. En välkomnade entré där det finns två uteplatser, en under tak och en stenbelagd. Vidare in i marklägenheten kommer du in hallen som har garderob med spegeldörr samt ljust laminatgolv som är genomgående i hall, kök och sovrum . Köket är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter bakom vita luckor och arbetsytan är stor. Ljuset flödar in från fönstret där det finns plats för det stora frukostbordet. Även badrummet är rymligt och här har du tvättmaskin och torktumlare.
I sovrummet finns det garderob och en vacker fondvägg. Går du in vardagsrummet har du parkettgolv, generöst med yta för både soffa och matbord samt härligt solljus från stora fönster. Härifrån kommer du ut till den mysiga lättskötta täppan i söderläge, där du kan njuta i solen.
Önskar du ta ett dopp finns möjligheten på promenadavstånd, bara följ stigen ner mot havet...
Välkommen hem och till Sveriges sydligaste ort.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 576 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Flygsandsvägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på Flygsandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.