Glimmingehusvägen 27 / Bolshög / Tommarp / Simrishamn

Skånelänga i vinkel

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
110/57 kvm
Driftkostnad
29 781 kr/år
Tomtarea
7 870 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Glimmingehusvägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Tommarp samt även på Glimmingehusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolshög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Bolshögs by med utsikt över kuperat landskap finns detta charmfulla ställe. Skånelänga i vinkel med separat ateljé/gårdshus samt enklare förråd finns på denna stora natur-/trädgårdstomt. Trägolv, synliga takbjälkar, spegeldörrar, lantkök och täljstenskamin. Stort allrum med öppet upp i nock med direkt anslutning till stensatt uteplats och vidare den magiska tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.