Bryggaregatan 11G / Centralt / Trelleborg

Central och väldisponerad bostadsrätt i populär förening med hiss från markplan!

Slutpris
840 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
5 013 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bryggaregatan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Bryggaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi en stor 2:a på 68 kvm på Bryggaregatan 11G. Bostaden är väldisponerad med stort kök och badrum med dusch samt möjlighet till tvättmaskin.
Det erbjuds även ett rymligt sovrum och rejält med förvaring. Bostadsrätten är genomgående vilket ger ett trevligt ljus i bostaden och från vardagsrummet når man även en härlig balkong in mot gården i västerläge!

TV-basutbud och bredband ingår givetvis i avgiften.
Välkommen till ett centralt läge med närhet till såväl hav och natur såsom affärer och kommunikationer.

En väldisponerad 2:a i ett av Trelleborgs populäraste föreningar finns nu till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt

I centrala Trelleborg finns ett levande centrum med butiker, restauranger och gröna områden.

Nöje

Ett centrum som erbjuder shopping och restauranger. På sommaren öppnar gamla vattentornet upp sin uteservering med en trevlig miljö intill stadsparken och de frigående fåglarna. Längs med gågatan finns caféer och restauranger med ett brett utbud.

Fritid

Sportaktiviteter i form av bowling, simning, fotboll och inomhusaktiviteter finns på gångavstånd från centrum. I centrum finns träningsanläggningarna Fitness24Seven och Nordic Wellnes. Här lever man enkelt en aktiv livsstil med stora möjligheter till trevliga promenad- och motionsstråk och närhet till havet. För barnen finns trevlig lekplats i Folketspark och här finns även en skatepark och utegym.

Kommunikation - ca 30 minuter till Malmö

Med pågatåget tar du dig till Malmö på 30 minuter. I centrum finns stadsbussar som avgår med jämna mellanrum och tar dig till badstrand, matkedjor och aktiviteter utanför centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Klämman och Näktergalen. Även de fristående förskolorna Maracas och Amico ligger i centrum. Väster om centrum finns Kattebäckskolan, här går årskurserna F-6. Liljeborgsskolan ligger på promenadavstånd från centrum och är en årskurs 4-9 skola. Söderslättsgymnasiet och vuxenutbildning ligger mitt i centrala Trelleborg i en ståtlig gammal byggnad. Här erbjuds 12 nationella program, 5 introduktionsprogram, ett elitfotbollsgymnasium och lokala konståknings-, ishockey och basketgymnasium.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.