Lycko Pers Väg 12 / Väster / Trelleborg

Totalrenoverad tvåa med underbar havsutsikt!

Slutpris
1 412 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 866 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lycko Pers Väg såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Lycko Pers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en av Trelleborgs mest populära föreningar och denna ytterst trevliga tvårumslägenhet belägen på våning 6. Med hiss från markplan tar vi oss upp och väl innanför säkerhetsdörren ser vi med en gång HAVET! Vi bjuds på underbar havsutsikt från bostadens alla fönster. Nästa sak man slås av är att bostaden är i mycket fint skick. Den totalrenoverades 2013 och har tagits mycket väl om hand sedan dess - allt känns fortfarande nytt och superfräscht.

Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Snyggt och modernt kök med luckor i vitt och matplats för åtminstone fyra personer. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Sovrummet är rymligt, garderober finns både här och i hallen. Från den inglasade balkongen kan solen njutas hela dagen och toppas med härliga solnedgångar.

Fiber och parkeringsplats ingår. Varmt välkommen till en helt inflyttningsklar bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väster

Ett område med mycket att erbjuda! Allt från grönområde till shopping i närområdet.

Nöje

På väster finns det nya shoppingområdet där matbutiker, inredningsbutiker och matkedjor finns. På Västergatan finns pizzeria och vill man ha ett större utbud ligger centrum väldigt nära med ett större restaurangutbud och shopping.

Fritid

Området erbjuder många olika aktiviteter. För den som tycker om löpning och att promenera finns stråket längs med havet och Albäcksskogen som erbjuder olika löprundor. Vill du däremot bli riktigt svettig finns Crossfit Sydkusten på Godsvägen. I området finns även tennis och fotboll. På vintern åker många skridskor på Flaningen.

Kommunikation

Regionbuss Trelleborg - Malmö går från Hedvägen. Stadsbuss 1 går mot centrum flera gånger om dagen.

Familjeliv

Flaningens förskola för ålder 1-5 år ligger med närhet till grönområde, kullar och Flaningens fågelliv. Bäckaskolan och Fågelbäcksskolan med åldersklasser från förskoleklass till årskurs 9 finns i området. Söderslättsgymnasiet ligger i centrum och nås med cykel på ca 10 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.