Skärbäcksvägen 1

Skärbäcksvägen 1

Slutpris

1 900 000 kr


Vitaby— Simrishamn

Skärbäcksvägen 1


Slutpris
1 900 000 kr

Vitaby— Simrishamn

En tidsresa till det förflutna - ett gediget 50talshus med många möjligheter.

En tidsresa till det förflutna. Detta är ett gediget 50-talshus här har tiden delvis stått stilla. Här är så mycket atmosfär och det finns många retrodetaljer bevarade. Huset uppfördes på 50-talet så som café och bageri, därefter har det även huserat chokladfabrik i entréplanets lokaler. I fd butiken finns de gamla köpmandiskar i original bevarade och även detaljer som pendeldörrar, golv och halvkaklade väggar. Det är stora bra ytor som är perfekta att använda för egen verksamhet eller varför inte integrera med bostadsdelen som idag är på plan två.

På plan två finns alltså bostaden som också har fina detaljer bevarade. Vackra glasdörrar, bröstpanelskivor på väggar samt gedigna trägolv och fiskbensparkett. Två stora balkonger, en mot innerträdgården och en mot väster. Det är en ljus bostad med tre sovrum, stort kök med matplats samt ett allrum med kamin. Köket är modernare, likaså badrum.

Stenlagd uteplats med västerläge och med låg mur mot gatan. Denna plats ansluter till entréer till butik- och lokaldel. Lummig innerträdgård med skyddande växtlighet mot grannar och här finns bl.a äppelträd samt valnötsträd. Det finns plats för bil både på uppfart och i carport samt även en fd kundparkering, idag gräsyta men som är ett plus för den som vill ha verksamhet här. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer info om vad det innebär.

Välkommen till en tidsresa tillbaka till 1950-talet!


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
34 322 kr/år
Tomtarea
666 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Skärbäcksvägen såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Vitaby samt även på Skärbäcksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.