Ryngevägen 99

Ryngevägen 99

Slutpris

4 670 000 kr


Ystad

Ryngevägen 99


Slutpris
4 670 000 kr

Ystad

20-tals hus med det lilla extra på Österlen!

Detta gedigna 20-tals hus är minst sagt unikt! Här finns en känsla och atmosfär som få andra hus kommer i närheten av, man känner sig genast hemma och utförandet håller verkligen högsta klass. Här har alla stora renoveringar genomförts varsamt, utan att man gjort anspråk på husets ursprung och karaktär. Generösa ljusinsläpp och den extra takhöjden bringar en harmonisk atmosfär och härlig rymd. Gedigna materialval, bevarade originalattribut och uppdateringar som flirtar med byggåret skapar ett tidlöst och personligt hem.

Planlösningen är väl genomtänkt med ett ljust och luftigt vardagsrum med en härlig öppen spis. I angränsande rum finner vi matsalen där det rymmer ett stort matbord för plats med många gäster eller stora familjen. Köket är väl planerat med praktiska arbetsytor på stilrena stenskivor som arbetsbänk. Grå färg på skåpen men integrerad kyl/frys och diskmaskin. Induktionshäll och fläkt är mörk grå från Smeg. Från köket når vi grov entré med utgång till den härliga trädgården med naturen som granne. På nedre plan finner vi även ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort och rymligt gästrum.

En trappa upp har det öppnats upp till nock så takbjälkarna syns. Här finner vi ett stort sovrum med egen walk in closet, ett stort gästrum samt ett mysigt vardagsrum. Även på detta plan finns ett helkaklat badrum med dusch och utsikt över ängarna. Genomgående i alla rum finner vi vitvaxade brädgolv, de stenväggar som är målade är målade med kalkfärg.

Gästhuset har egen ingång och är som gjort för att renovera till en egen lägenhet, planer och skisser för detta finns. Idag används det som gästrum med klinker på gjutet stengolv. Här går det enkelt att öppna upp mot garaget så att det kan bli en trerumslägenhet med egen uteplats. Möjligheterna finns och det är bara fantasin som sätter stopp.

En härlig trädgård med fantastisk utsikt över åkrar och ängar. Stora träd, lummiga buskar och fruktträd såsom äpple och körsbär är något som finns i trädgården blandat med massor av blommor från tidig vår till höst. Från huset är det endast 4 km till Mossby strand och hela vackra sydkusten. Närmsta butik eller centrum är 6 km bort i Skivarp. Endast 20 min med bil har ni Malmö flygplats.

Prova gärna att titta runt i huset de fem olika panoramapositionerna, provmöblera direkt i planlösningarna eller testa köksinspirationer med våra verktyg för detta. Detta är verkligen ett hem att förälska sig i, men det måste upplevas på plats för du ska få hela den fantastiska känslan som infinner sig, så boka dig för en visning!


Boarea/biarea
163/26 kvm
Driftkostnad
30 555 kr/år
Tomtarea
1 640 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Ryngevägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Ystad samt även på Ryngevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.