Lerviksvägen 8

Lerviksvägen 8

Slutpris

2 300 000 kr


Eskilstuna

Lerviksvägen 8


Slutpris
2 300 000 kr

Eskilstuna

Välkommen till denna vackert belägna fritidshus på Lerviksvägen 8 med utsikt över Mälaren!

Mysigt fritidshus i ett plan med en rymlig uteplats under tak i västläge med utsikt över Mälaren. Insynsskyddad och lummig tomt med gott om plats för trädgårdsintresse, sommaraktiviteter och socialt umgänge. Fastigheten är även lämplig att användas till att bygga permanentboende eftersom det finns kommunalt vatten och avlopp till tomtgränsen även fiber finns. Området håller på att exploateras till åretruntboenden.

Huset består av ett mindre arbetskök och ett vardagsrum med flera stora fönster i två väderstreck för maximalt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en öppen spis och plats för både soffa och matgrupp.
På tomten finns det två uthus med förråd/gästrum och WC-del/diskdel. Som ägare av denna fastighet är du även ägare i del av allmänningen Eskilstuna Vallby-Kolsta 5:84.
Badplats med brygga finner du en kortare promenad bort.
Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns vid tomtgränsen, anslutningsavgifter är ej betalda.

Från Lerviksvägen tar det ca 15 minuter till Torshälla, här finner du hamn, caféer, restauranger, livsmedelsaffär, museer och butiker. Till Eskilstuna tar det ca 20 minuter och därifrån tar du dig enkelt vidare till ex Stockholm, som du når på mindre än 1,5 timme.


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
11 886 kr/år
Tomtarea
2 254 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-02-28

Mäklarhuset Arboga

Denna fritidshus på Lerviksvägen såldes av oss 2021-02-28. Se alla våra försäljningar i Eskilstuna samt även på Lerviksvägen.

Boka värdering

Maria Hellström

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.