Rusthållarvägen 121 / Bagarmossen / Stockholm

Gavellägenhet med fönster åt tre väderstreck i hjärtat av Bagarmossen!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 836 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2019-02-03. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rusthållarvägen 121 där föreningen upplåter en av deras tidigare hyresrätter!
Med trivsamt läge i hjärtat av Bagarmossen finner du denna generösa 3:a om 74 kvm (möjlig 4:a). Denna rymliga och välplanerade 3:a finns belägen två nivåer över markplan med både balkong i härligt söderläge, samt en ytterligare balkong av fransk karaktär. Höga graden ljusinsläpp tillkommer inte enbart från balkongernas goda placering utan även tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck.

Populära Bagarmossen är ett lugnt och trivsamt område med nära anslutning till tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 10 min. Förutom god service och utmärkt kommunikation så erbjuds här friluftsliv och möjligheten till aktiviteter året med Nackareservatet som nära granne några minuters promenad bort.

Brf Gästfriheten är en stabil och välskött förening som erbjuder hyra av övernattningslägenhet och föreningslokal till alla medlemmar.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.