Tyko Wallins väg 1 / Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Närhet till båthamn, pool & tennisbana!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
61 kvm
Driftkostnad
27 670 kr/år
Tomtarea
2 004 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tyko Wallins Väg såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Tyko Wallins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vinterbonat fritidshus med vacker uppvuxen trädgård i populära Västanvik! Huvudhuset om 61 kvm rymmer sällskapsrum med braskamin, tre sovrum, kök med matplats, toalett med wc och tvättmaskin. Här finns också en stor härlig altan som rymmer utemöbler, perfekt för grillkvällar! Gulligt gästhus om ca 40 kvm med ett eget kök, ett sovrum samt sovloft, sällskapsrum med barkamin, duschrum med wc och rejäl bastu. Här bor du bekvämt, endast 1 timme från Stockholm och med kommunalt vatten/avlopp. På tomten finns också två ordentliga förråd, vedbod samt växthus och fiskedamm för den trädgårdsintresserade.

Sju minuters promenad från huset ligger båthamnen. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats. Till samfälligheten hör en centrumanläggning med klubbhus, boulebana, badstrand, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng samt barnpool. Läs mer om den populära samfälligheten här: http://vastanvik.se. Busshållplats finns 500 m från huset, 5 km till välsorterad ica-butik i Gräddö och 16 km till Norrtälje stad.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration