Tyko Wallins väg 1

Tyko Wallins väg 1

Slutpris

2 000 000 kr


Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Tyko Wallins väg 1


Slutpris
2 000 000 kr

Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Närhet till båthamn, pool & tennisbana!

Vinterbonat fritidshus med vacker uppvuxen trädgård i populära Västanvik! Huvudhuset om 61 kvm rymmer sällskapsrum med braskamin, tre sovrum, kök med matplats, toalett med wc och tvättmaskin. Här finns också en stor härlig altan som rymmer utemöbler, perfekt för grillkvällar! Gulligt gästhus om ca 40 kvm med ett eget kök, ett sovrum samt sovloft, sällskapsrum med barkamin, duschrum med wc och rejäl bastu. Här bor du bekvämt, endast 1 timme från Stockholm och med kommunalt vatten/avlopp. På tomten finns också två ordentliga förråd, vedbod samt växthus och fiskedamm för den trädgårdsintresserade.

Sju minuters promenad från huset ligger båthamnen. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats. Till samfälligheten hör en centrumanläggning med klubbhus, boulebana, badstrand, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng samt barnpool. Läs mer om den populära samfälligheten här: http://vastanvik.se. Busshållplats finns 500 m från huset, 5 km till välsorterad ica-butik i Gräddö och 16 km till Norrtälje stad.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
27 670 kr/år
Tomtarea
2 004 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tyko Wallins Väg såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Tyko Wallins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.