Sök Meny
Såld

Norrtälje / Gräddö - Västanvik / Tyko Wallins väg 1

Närhet till båthamn, pool & tennisbana!

Vinterbonat fritidshus med vacker uppvuxen trädgård i populära Västanvik! Huvudhuset om 61 kvm rymmer sällskapsrum med braskamin, tre sovrum, kök med matplats, toalett med wc och tvättmaskin. Här finns också en stor härlig altan som rymmer utemöbler, perfekt för grillkvällar! Gulligt gästhus om ca 40 kvm med ett eget kök, ett sovrum samt sovloft, sällskapsrum med barkamin, duschrum med wc och rejäl bastu. Här bor du bekvämt, endast 1 timme från Stockholm och med kommunalt vatten/avlopp. På tomten finns också två ordentliga förråd, vedbod samt växthus och fiskedamm för den trädgårdsintresserade.

Sju minuters promenad från huset ligger båthamnen. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats. Till samfälligheten hör en centrumanläggning med klubbhus, boulebana, badstrand, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng samt barnpool. Läs mer om den populära samfälligheten här: http://vastanvik.se. Busshållplats finns 500 m från huset, 5 km till välsorterad ica-butik i Gräddö och 16 km till Norrtälje stad.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Gräddö / Västanvik
Tyko Wallins väg 1
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 61 kvm
Driftkostnad: 27 670 kr/år
Tomtarea: 2004 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Gräddö / Tyko Wallins Väg