Mobackens väg 22

Mobackens väg 22

Slutpris

2 185 000 kr


Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Mobackens väg 22


Slutpris
2 185 000 kr

Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Ta chansen att förvärva sommarpärlan redan nu!

Pass på! Ta chansen att förvärva sommarpärlan redan nu, med lite kärlek kan man utforma en riktigt fin sommarpärla och slippa renovering och jobb på semestern!

På barnvänliga och omtycka Mobackens väg finner du nu det perfekta boende för familjen eller semesterfiraren! Från tomten når man enkelt föreningens populära poolområde. Den gemensamma båthamnen med en liten badstrand i väddö kanal nås på en mysig promenad om 10 minuter här finns även möjlighet till båtplats. Lugnt område med återvändsgata där endast boende eller gästerna passerar.

Hemtrevlig och lättskött huvudstuga med de klassiska och tidstypiska inslag som ett fritidshus från mitten av 70-talet ska ha! Charmiga rum med tapeter från 70-talet. Huset erbjuder två sovrum, ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och mysfaktorn vedspis, TV-möbel samt ett stort fönsterparti med vacker utsikt mot grönska. Effektivt kök med en trevlig matplats intill. Altanen nås från vardagsrummet och ligger i rakt söderläge, perfekt för trevliga måltider med familj och vänner.

Vacker skogstomt om 2 094m² med vackra inslag av berg och natur. Insyns skyddat läge mot grannar. På tomten finns det plats för lek och sport, odling , eller bara en oas att njuta av. På uppfarten finns plats för två bilar. Fastigheten är belägen inom detaljplanelagt område, byggrätter för området är 100 + 60 m².

Fastigheten är familjeägt sedan 1976 och skötts med varmvarm hand av ägarna genom åren.


Allmänna kommunikationer finns lättillgängligt via buss som stannar vid vägen cirka fem minuter från huset, resa från Grisslehamn till Älmsta busstation tar cirka 20 minuter, därifrån tar det cirka 30 minuter Norrtälje. Från Norrtälje till Danderyds Sjukhus tar det cirka 50 minuter.

På en bilfärd på 5 minuter når du sommarparadiset Grisslehamn! Här möts du av en vacker hamn, marina och sommarstad. Från hamnen går den omtycka färjan Eckrö Linjen, med ca 2 timmars resa når du populära sommar ön Åland. Åland erbjuder dig ett flertalet roliga utflykter och en vacker hamn. I Grisslehamns hamn kan du boka in dig på en lyxig spaweekend hos Hotell Havsbaden eller äta något gott med fantastisk utsikt mot Ålandshav. Marinan har ett aktivt sommar liv med en välskött hamn, minigolf, restaurang samt välkänd gårdsloppis. Du finner även trevliga restauranger, pubar, muser, caféer, charmig ICA butik, gatugrill med ATG-ombud, fiskeaffärer samt tennis-och padelbana. Ett måste för en grisslahamns bo är Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Vidare ut till Singö finns Camping med kiosk och servering sommartid, åretruntöppen affär med post och systemombud, chokladbutik och fina utflyktsmål.

Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Boarea/biarea
49/9 kvm
Driftkostnad
17 125 kr/år
Tomtarea
2 094 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-01-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mobackens väg såldes av oss 2022-01-11. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Mobackens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.